Livret

Mad & Drikke for hele familien

torsdag den 22. september 2016

Øllen for glutenallergikere og folk, der hader øl

›
Den formentlig første glutenfri øl lavet udelukkende på umaltet havre er udviklet på DTU Bryghuset. På grund af dens ukarakteristiske sma...
tirsdag den 20. september 2016

Husbryggeriet Jacobsen lancerer Gylden Ale

›
Husbryggeriet Jacobsen har altid været drevet af innovation, men når Jacobsen Gylden Ale når butikkerne i denne uge, er husbryggeriet opp...
tirsdag den 13. september 2016

Symposium sætter fokus på tarmbakterier og sundhed

›
Et symposium i København til november stiller skarpt på samspillet mellem tarmens bakterier og udvikling af kost- og livsstilrelaterede s...
torsdag den 8. september 2016

Antioxidanter i blæretang kan give fødevarer bedre smag

›
Blæretang fra danske farvande indeholder antioxidanter, som effektivt kan forhindre at fedtstoffer i en række produkter bliver harske, hv...
tirsdag den 6. september 2016

Ny upcoming trend - madlavning på lavasten

›
$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidt...
lørdag den 3. september 2016

Plantebaserede kosttilskud spises som ’forsikring’

›
Blandt brugere af plantebaserede kosttilskud er troen på en påstået gavnlig effekt den overvejende motivation for at spise tilskuddene. M...

Afrikansk kamelmælk bliver mere sikker med dansk viden

›
Dansk viden om mælkeproduktion og fødevaresikkerhed gør i et DANIDA-finansieret projekt afrikansk kamelmælk mere sikker at drikke og sikr...
1 kommentar:
›
Start
Vis internetversion
Leveret af Blogger.