søndag den 25. december 2011

Michelin-kok åbner restauranter på Just-Eat

Der kommer mere og mere at vælge imellem, når du bestiller mad på Just-Eat. Senest har Michelin-kokken Henrik Yde, der er kendt fra programmet Masterchef på TV3, lavet en aftale, så tre af hans restauranter, Ricemarket, Chai Wong og Burger & Bun, nu leverer takeaway gennem Just-Eat.

I programmet Masterchef på TV3 skulle dommeren Henrik Yde bedømme de kendte deltageres kvaliteter i et køkken. Nu er det Just-Eat?s mange brugere, der skal bedømme Henrik Ydes køkkener. Tre af Michelin-kokkens restauranter tilbyder nemlig nu deres eksklusive retter leveret til døren, når du bestiller gennem Just-Eat.dk.

- Vi er i gang med at udvide vores koncept på Just-Eat, så vi fremover kan tilbyde langt flere typer af mad, og med Henrik Ydes restauranter kan vi tilbyde vores kunder endnu flere gastronomiske oplevelser og større variation, siger Mads Eriksen, der er direktør i Just-Eat.

Luksusmad leveret til døren
Henrik Yde driver flere restauranter sammen med sine partnere, og en af dem er blevet hædret med en Michelin-stjerne. Det er den thailandske restaurant Kiin Kiin, som dog ikke kommer med på Just-Eat i denne omgang. Det gør til gengæld tre af hans øvrige restauranter.

- Vi er glade for at vi nu kan yde vores gæster endnu bedre service ved at levere maden direkte hjem til deres dør, siger Henrik Yde.

The Ricemarket serverer forskellige asiatiske retter og er blandt andet kendte for deres ret med kylling i rød kokoskarry. Konceptet er en slags thailandsk pendant til det franske bistrokoncept med overskuelige menukort til en fornuftig pris.

Burger & Bun er en decideret burger-restaurant, som leverer kvalitetsburgere i forskellige varianter. Fælles for dem alle er dog, at de består af økologiske tomater, salater og syltede agurker, og at alle boller er hjemmebagte.

Den tredje af Henrik Ydes restauranter, som du nu kan bestille fra på Just-Eat, er Chai Wong. Denne restaurant lader sig inspirere af flere asiatiske køkkener, så her kan du bestille retter fra for eksempel Kina, Vietnam, Thailand og Malaysia.

Om Just-Eat
Just-Eat så dagens lys i Danmark i 2001. Hovedkontoret for Just-Eat gruppen ligger nu i London, og i alt opererer Just-Eat i 16 lande over hele verden. Bare i Danmark leverer Just-Eat i gennemsnit 25.000 måltider hver eneste dag, og du finder mere end 1600 danske restauranter, som leverer deres mad gennem Just-Eat. I Danmark har Just-Eat kontorer i henholdsvis Århus og Gentofte og beskæftiger mere end 130 medarbejdere. Målet for 2012 er, at Just-Eat.dk vækster med 20 procent.


Læs mere her

tags: direktør, restaurant, Danmark, Århus, 2001, Thailand, London, Kina, Malaysia, 2012, tomater,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar