søndag den 12. september 2010

Sødt uden sukker

Det er lige så sødt som sukker, det giver ikke huller i tænderne, det påvirker ikke blodsukkeret og det indeholder overhovedet ingen kalorier. Produktet hedder Multisød, og det er en ny revolutionerende sukkererstatning, som netop er kommet på gaden.

Hører du til dem, der ikke kan undvære det søde i kaffen eller teen, men som tager på bare ved at kigge på en basse Så er der godt nyt til dig, for Multisød er en ny, revolutionerende sukkererstatning, der ikke feder, da det er helt uden kalorier. Derfor er det også velegnet for diabetikere.

Fra naturen uden tilsætning
Alternativerne til sukker har indtil nu været kunstige eller kalorieholdige. Multisød er ingen af delene. Det er et 100% naturligt produkt, der bl.a. findes i majs og pærer, og som bliver fremstillet ved en naturlig gæringsproces ligesom vin og ost. Det indeholder ingen tilsætningsstoffer, konsistensen
er den samme som sukker, og det har en ren, naturlig, sød smag.

Både til mad, kager og kaffebord
Multisød kan bruges overalt, hvor man normalt bruger almindeligt sukker: På frugt- og morgengrød, i te og kaffe, i shakes, smoothies, kager, hjemmelavede desserter m.m. Desuden er Multisød varmestabilt, hvorfor det også kan bruges i alle andre former for madlavning. For nogle år siden blev et lignende produkt introduceret på det amerikanske marked med stor succes. En positiv rapport fra EU s Videnskabelige Komité for Levnedsmidler åbnede op for brugen i Europa, og nu er Multisød tilgængelig for den danske forbruger.

Multisød kan fås i SuperBest, på www.vægtkonsulenterne.dk og på www.torvet.dk

TEKNISK INFO
Multisød er et 100% naturligt produkt, som fremstilles af majs ved en naturlig gæringsproces (ligesom vin og ost), hvor man bruger druesukker (glukose) som råstof. Det indeholder ingen tilsætningsstoffer og har en ren og naturlig, sød smag. Det er en sukkeralkohol (polyol) og er i familie med bl.a. maltitol, xylitol og sorbitol. Sukker-alkoholer optages normalt ikke så godt i tarmsystemet og kan virke afførende, hvis man indtager større mængder, men Multisød har ikke de samme kontante virkninger.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar