søndag den 12. september 2010

Ny energidrik er naturlig, frisk og elegant

SOBE Pure Rush er en ny og eksklusiv energidrik med naturlige smagsstoffer, som vil mere end de typiske energidrikke. Den er til alle, der sætter pris på god stil, og kan f.eks. nydes i stedet for en kop kaffe. Med Pure Rush udvider Royal Unibrew målgruppen for energidrik.

Den naturlige smag og ekstra energi i Pure Rush kommer fra de sydamerikanske frugtbuske guarana, acai og havtorn sammen med naturlig koffein og naturligt sukker. Energidrikken er uden kunstige sødestoffer og lanceres i to varianter: Guanabana med eksotisk frugt, og Berry Apple med en kombination af bær.
Pure Rush s fokus på naturlige ingredienser og elegante design gør den helt anderledes end andre energidrikke på det danske marked:

Mange er skeptiske over for traditionelle energidrikke, men Pure Rush handler både om naturlig god smag og god stil. Den er lavet til både kvinder og mænd, der har fart på og brug for ekstra energi. Derfor vil Pure Rush appellere til flere, siger Michael Nørgaard Jensen, Commercial Director hos Royal Unibrew, der sælger den nye energidrik i Danmark.

Alternativ til kaffe
Erfaringerne med lancering af Pure Rush i Norge og Finland viser, at muligheden for at vælge en mere naturlig energidrik tiltrækker nye kunder.

Vi kan se på efterspørgslen i Norden, at Pure Rush får fat i nye forbrugere. For eksempel ser det ud til, at mange kvindelige forbrugere er faldet for Pure Rush og foretrækker den frem for de traditionelle energidrikke. Andre bruger Pure Rush som et alternativ til andre læskedrikke og kaffe, fortæller Michael Nørgaard Jensen.

Pure Rush er lige nu på vej ud i butikkerne, og fra starten af februar vil man møde den i tv-reklamespots, på udendørsreklamer og til prøvesmagninger landet over.

Fakta om SoBe Pure Rush:
- Smagsstofferne i Pure Rush er helt overvejende naturlige eller minimalt forarbejdede planteekstrakter. (Alle smagsstoffer i SoBe Pure Rush er defineret jf. lovgivningen som naturlige.)
- Pure Rush indeholder 12 gr. sukker pr. 100 ml, og koffeinindholdet er 320 mg pr. liter svarende til en kop kaffe pr. dåse.
- Pure Rush kommer fra SoBe (South Beach Beverage Company), der er en amerikansk producent af læskedrikke med speciale te, frugt- og energidrikke. Selskabet blev i 2000 en del af PepsiCo.
- Pure Rush sælges og distribueres i Danmark af Royal Unibrew.
- Opskriften på Pure Rush er baseret på eksotiske frugter, men fremstillet til nordiske ganer.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar