torsdag den 7. oktober 2010

Eve - et stilfuldt alternativ

Danske kvinder har nu et stilfuldt alternativ til øl, vin og cider: Eve, en forfriskende ny drik med en lav alkoholprocent. Eve passer perfekt til moderne kvinders livsstil, hvor det er en kunst at balancere karriere, familie og et udadvendt socialt liv.

Eve introduceres eksklusivt på barer, caféer og restaurationer og er netop skabt til den moderne kvindes livs-stil, hvor tid ofte er en mangelvare, men lysten til at gå ud med veninderne er stor. Eve er tiltænkt byens nysgerrige kvinder fra de kreative studerende til de velorienterede powerkvinder, som gerne mødes uden for hjemmets fire vægge for at vende verdenssituationen og parforholdet enten over en brunch eller frokost, en uformel spontan fyraftensdrink en torsdag eftermiddag eller en sjov aften. Kort sagt er Eve til alle, der kan lide at nyde en drink i godt selskab.

"Vi oplever, at mange kvinder har efterspurgt en naturlig og velsmagende drik med mindre alkohol og færre kalorier, når de går ud både som et alternativ til vin og øl, men også til sodavand og softdrinks. Derudover opfatter mange tiden med veninderne, som noget man gerne vil prioritere, og det er dem, vi har lavet Eve til", siger Pernille Arnt, Marketingchef hos Carlsberg Danmark.

Eve har en alkoholprocent på 2,5 og et kalorieindhold på under 140 kcal. per flaske. Til sammenligning indeholder Eve 30% færre kalorier end hvidvin. Eve er tilsat frugtjuice i smagsvarianterne Peach og Passionfruit, og den friske smag understreges af let perlende bobler og egner sig derfor til at servere i champagne- eller hvidvinsglas, eller blot direkte af den dekorative flaske.

Eve er udviklet og introduceret med stor succes i Schweiz, hvor den kom på hylderne allerede i 2006.

Eve indeholder 2,5 procent alkohol og fås i 27,5 cl. flaske. Sammenlignet med hvidvin har Eve 30% færre kalorier. Eve introduceres på det danske marked i smagsvarianterne Peach og Passionfruit.

Læs mere her

tags: Carlsberg, Danmark, kunst, 2006, kreativ, Schweiz, studerende,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar