fredag den 8. oktober 2010

30 år er ingen alder for en kaffemaskine

Producenten af Moccamaster fejrer 45 års jubilæum og bytter landets ældste
velfungerende kaffemaskine fra før 1980 med den nyeste model

Den hollandske producent af Moccamaster fejrer i år 45 års jubilæum. Siden den første Moccamaster kom her til landet i 1969, har denne kaffemaskine opnået høj status blandt forbrugerne, og det skyldes først og fremmest, at den fremstiller kaffe af særlig god kvalitet. Et godt bevis på det er, at Moccamaster som eneste kaffemaskine til hus-holdningen har opnået den eftertragtede godkendelse fra European Coffee Brewing Centre og The Speciality
Coffee Association of America and Europe. Men der er også en anden forklaring på, at Moccamaster er blevet så efterspurgt: nemlig at den holder længere, end de fleste forventer af en kaffemaskine. Hvor længe Det vil firmaet p2 stål, den danske importør af den hollandske kaffemaskine, gerne vide.

En ny for den gamle
Derfor tilbyder man ejeren af den ældste velfungerende Moccamaster fra før 1980, den nyeste model KGB 741 i bytte for den gamle. Kaffemaskinen til en værdi af 1.799 kroner er udført i ridsefast aluminium, med autosluk, automatisk drypstop og omskifter til varmestyring.

Alt, hvad man behøver at gøre for at deltage i konkurrencen er senest den 16. oktober at udfylde tilmeldingen på hjemmesiden www.p2staal.dk. Eller at henvende sig i den nærmeste butik med køkkenudstyr eller hvidevarer og der udfylde en kupon fra Moccamaster. Gerne med en lille forklaring på om man selv har købt den, fået den i bryllupsgave eller arvet den. Den udfyldte kupon afleveres i butikken, hvorefter man del-tager i konkurrencen. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke byttes til kontanter.

Håndbygget i Holland
Moccamaster kaffemaskinen bliver produceret af Technivorm i Holland i byen Amerongen. Den lange holdbarhed skyldes, at hver eneste kaffemaskine bliver samlet og monteret i hånden på ét sted, hvorefter den omhyggeligt kontrolleres før pakning.

Derfor gives der også fem års garanti på en Moccamaster. Alle de materialer, der bruges i produktionen, kan genanvendes og nedbrydes biologisk. P2 Stål i Næstved har siden 1982 været dansk distributør af Moccamaster kaffemaskiner, som i dag består af mere end 35 forskellige modeller.
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 55 73 73 33.

Billedtekster:
Ældste Moccamaster byttes med den nyeste KGB741 Silver Kaffemaskine. Den er udført i ridsefast aluminium, med autosluk, automatisk drypstop og omskifter til varmestyring.

Den ældste funktions dygtige Moccamaster Kaffemaskine. Kaffemaskinen
kan være beige og grøn eller brun.

Du skal se på bundpladen af din Moccamaster. Her kan du aflæse en 3- cifret talkode. Det er denne kode vi skal bruge til at afgøre produktionsmåned og år. Vi forventer koden skal ligge mellem 120 til 129.

Læs mere her

tags: Holland, Næstved, Næstved, bryllup, konkurrence, Europe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar