torsdag den 2. december 2010

Ben & Jerrys præsenterer Chocolate Macadamia, is med en mission

Ben & Jerry’s nye is er ikke kun kommet på gaden for at glæde alverdens is–elskere. Chocolate Macademia er også sendt på en mission for at sikre retfærdig handel for landbrugere i nyindustrialiserede lande og udviklingslande. Chocolate Macadamia er derfor bevidst skabt med ingredienser fra hele verden.

"Fairtrade handler om at sikre, at folk får deres rimelige del af kagen. Hele begrebet Fairtrade rammer lige i hjertet af vores værdier og følelse af, hvad der er rigtigt og forkert. Ingen ønsker at købe noget, der er fremstillet ved at udnytte andre," siger den amerikanske medstifter af Ben & Jerry’s, Jerry Greenfield.

Ben & Jerry’s smagsguruer har været på en verdensomspændende rejse for at nå til smagsdestination ’Chokolade Macadamia’. Den nye variant består af chokolade– og vaniljeis tilsat et twist af knasende sprøde chokoladeovertrukne macademianødder. Den håndplukkede samling af Fairtrade–certificerede ingredienser omfatter kakao fra Den Dominikanske Republik, vanilje fra Indien, bæredygtigt producerede macademianødder fra Malawi og klimaneutrale mejeriprodukter fra Holland.

Hvert år dufter, pisker og rører Ben & Jerry’s smagsguruer i alverdens ingredienser for at finde nye ultimative smagsvarianter, der kan præsenteres for is–spisere over hele verden. Men guruerne søger ikke kun efter den bedste smag. De er lige så forpligtet til at sikre, at landmændene bag isens ingredienser får en fair pris for deres høst. Gennem Fairtrade er avlerne bedre i stand til at forsørge deres familier, geninvestere i deres jord og forbedre deres lokalsamfund. Det er velsmagende win–win, som bidrager til at forbedre livet for tusindvis af mennesker i verden.

Chokolade Macadamia er netop landet i de danske frysere og er den fjerde tilføjelse til Ben & Jerrys Fairtrade–familie, som også omfatter varianterne Vanilla, Chunky Monkey og Vanilla Toffee Crunch.
 

Læs mere her

tags: Holland, chokolade, Indien, cola, landmænd,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar