onsdag den 1. december 2010

Økologi er også til den søde tand

Bad Request

At varer skal være dyre bare fordi de er økologiske, er en myte. Hos Food Solutions mener vi at med en lavere pris på økologi, fremmes også motivationen for at købe økologisk. Vores Madame Butterfly Sandwich kiks, er den billigste økologiske sandwich kiks på markedet, og i denne uge er de endda på kampagne i Kvickly Xtra, hvor prisen sættes yderligere ned med 20%.

Sandwichkiksen som er en rigtig lækker lille sag, ligger dog ikke sammen med de økologiske varer men findes blandt de konventionelle kiks. Sammenlignet med konventionelle kiks er der kun en mindre pris forskel. Samtidig føles samvittigheden også lettere når man forkæler sig selv med en økologisk kiks.

Sandwich Kiksene er sprøde og delikate og absolut tilfredsstillende for sødebehovet her og nu. De er lavet af hvedemel, sødet med honning, og lagt sammen to og to omkring en lækker kakao crème. Kiksene er derfor særdeles praktiske på vandreturen, i bilen, og alle andre steder hvor det helst skal være lidt nemt og så er de i sandhed et nydelsesprodukt, for de smager fantastisk.

Produktet er som sagt økologisk dyrket og kvalitetskontrolleret, som det fælles EU–økomærket også dokumenterer. Prøv dem, du vil ikke fortryde det!

Madame Butterfly er på hylderne i Kvickly Xtra og udvalgte Kvickly og SuperBrugsen butikker til en normal pris på 18,95 kr. for hele 330 g.
–––

Food Solutions leverer A–Z løsninger inden for fødevarer til den nordiske detail– og horeca–sektor. Vi udvikler fødevarekoncepter af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

Salgskontor Århus:
Fabrikvej 11B, 1. sal.
DK–8260 Viby
 

Læs mere her

tags: Århus, bilen, EU, SuperBrugsen, samvittighed, motivation, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar