tirsdag den 7. december 2010

Jamie Oliver og Scandic i enestående partnerskab

Her åbner www.booman.dk (400)Scandic, Nordens førende hotelkæde, indgår nu et enestående og langsigtet samarbejde med den internationalt kendte kok Jamie Oliver. Aftalen blev underskrevet i dag, og i løbet af få måneder vil gæster på Scandics hoteller komme til at bemærke nogle spændende ændringer. "Vi ønsker at give vores gæster noget ekstra, en gastronomisk oplevelse, der huskes længe efter, at de har forladt hotellet. Og hvad kan være mere inspirerende end et måltid sammensat af verdens mest kreative kok ", udtaler Scandics administrerende direktør og koncernchef Frank Fiskers.

God og sund mad har altid været en del af Scandics filosofi, men hotelkæden hæver nu niveauet endnu et trin ved at indgå kompagniskab med Jamie Oliver. Gennem sine inspirerende madlavnings­programmer, bøger og kampagner har Jamie fået millioner af trofaste fans over hele verden. Han har sin helt egen stil og laver mad, som er udsøgt og alligevel let at gå til. Jamie er samtidig en af de mest troværdige og inspirerende kokke i verden i dag, og det var denne kombination, som fik Scandic til at kontakte den populære kok og meningsdanner, et initiativ, som nu har ført til en enestående samarbejdsaftale.

Samarbejdsaftalen mellem Jamie Oliver og Scandic er indgået for tre år med fokus på forskellige målgrupper hvert år. Det første år er viet børnene, som fra denne sommer vil få lejlighed til at prøve helt nye børnemenuer på i alt 150 af Scandics hoteller. Mange traditionelle retter vil få et løft og suppleres af sublime nye retter, naturligvis tilberedt af økologiske råvarer.

"Scandic har en lang tradition for at give et frisk pust til branchen ved at tænke i nye baner. Vi fortsætter nu ad den vej, vi har valgt, ved at være den første hotelkæde, som indgår et tæt og langvarigt partnerskab med Jamie Oliver, en berømt profil, som står for kreativitet, kvalitet og markante, sunde værdier. Jamies jordnære karisma og professionelle engagement betyder, at vi nærer stor tillid til og beundring over for hinanden. Scandic og Jamie Oliver føles som en fantastisk kombination", udtaler Frank Fiskers, administrerende direktør og koncernchef for Scandic.

"Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med Scandic. Jeg har foretaget noget research på deres hoteller, og jeg er meget imponeret over, hvad jeg har set og den måde, de tager sig af folk. Jeg er meget omhyggelig med hensyn til at vælge selskaber at arbejde sammen med og bliver kun virkelig begejstret for et partnerskab, når jeg føler, at vi har de samme værdier. At arbejde med en hotelkæde er en ny platform for mig, og det bliver sjovt at arbejde med mad i et helt nyt regi", udtaler Jamie Oliver.
 

Læs mere her

tags: direktør, koncernchef, råvarer, kreativ,

1 kommentar:

  1. Mad spiller en vigtig rolle for enhver hotel især hvis den skal være succesfuld. Jeg har for nyligt besøgt Helnan hotel, hvor jeg til min store overaskelse blev meget positivt overrasket over den kvalitet jeg mødte. Det var virkelig godt at se at vi har disse klasse hoteller i Århus by.
    http://www.helnan.dk/marselis/festlokaler-aarhus

    SvarSlet