tirsdag den 7. december 2010

Fornuftig alternativ til en vinkælder

Finanskrise eller ej. Vinelskere skal nok finde plads i budgettet til de gode flasker. Og med de danskudviklede vinskabe Amphora, kan de give deres vin den optimale opbevaring til fornuftige priser.

Det er muligt at krisen kradser en smule, men god vin skal stadig opbevares under de helt rette betingelser. Det er til gengæld blevet overkommeligt med Amphora vinskabene fra Vintagekeeping.com.

"Vi har selv udviklet skabene, der produceres fuldstændig efter vores anvisninger, for at kunne tilbyde virkelig værdi for pengene. Med vores årelange erfaring indenfor vinopbevaring og tilbehør, vidste vi præcis hvad vi forlanger af et godt vinskab, nemlig et overlegent forhold mellem pris og funktionalitet" fortæller Kim Frederiksen fra firmaet Vintagekeeping.com i Ans.

Amphora–skabene fås i seks størrelser fra 50 til 400 flasker og er alle udført i sort stålkabinet med læderlook og UV–beskyttende glasdør med sort–eloxeret aluminiumsramme og dørhåndtag. Temperatur og luftfugtighed styres elektronisk via et synligt LED–display, og er stabil i hele skabet fra top til bund både i multi– og i singlezone vinskabe.

"Lige nu er især Amphora VK200S populært. Det er et singlezone–skab til langtidsopbevaring af op til 200 flasker. De seks udtrækshylder er som standard udført i mahogni, og som de andre skabe har det dimensioner så det både kan indbygges i køkkenelementer eller fungere som et flot fritstående skab. Og med en pris på kun 8.995,– er det både et fornuftigt og flot alternativ til en egentlig vinkælder," siger Kim Frederiksen fra Vintagekeeping.com.

For nærmere information om Amphora VK200S og Vintagekeeping A/S – kontakt venligst
Kim Frederiksen eller Jan Sørensen på telefon 8687 0500.– www.vintagekeeping.com
 

Læs mere her

tags: Finanskrise, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar