tirsdag den 30. november 2010

Ny guide for specialkaffe elskere

Danskerne er det tredje mest kaffedrikkende folkefærd i Verden. I gennemsnit drikker hver dansker 4 kopper kaffe om dagen, hvilket kun overgås af svenskerne og finnerne. Undersøgelser viser, at det samlede kaffe forbrug gennem de sidste 4–5 år har været faldende i Danmark. Til gengæld drikker flere og flere specialkaffe som espresso, cappuccino og café latte.

Men hvad består de nye smarte kaffedrikke af og hvordan laver du dem selv lige så godt, som dem du får serveret på caféen Hjemmesiden kaffedeli.dk giver dig svarene og den grundlæggende viden om de mange lækre kaffetyper.

Elsker du også en god café latte og har brug for en hurtig guide til, hvordan den laves eller har du lyst til at vide lidt mere om historien og processen bag espressoen – så er kaffedeli.dk lige stedet for dig. Hjemmesiden guider dig hurtigt og informativt gennem bl.a. valg af kaffetype, espressomaskine og opskrifter. Det hele serveres i et let tilgængeligt sprog og niveau, hvor alle kan være med.

Med kaffedeli.dk bliver du med andre ord godt klædt på til at imponere gæster, venner og veninder med din viden om de forskellige kaffespecialiteter og lærer, hvor nemt det er at lave en lækker kop kaffe.

Bag hjemmesiden kaffedeli.dk står virksomheden TidensTrends A/S, der forhandler en række produkter, der er oppe i tiden. Blandt andet espressomaskiner i god kvalitet til drikkemodne priser og forskelligt tilbehør til kaffebrygning herunder naturligvis kaffe. Virksomheden er beliggende i Silkeborg og sælger hovedparten af sine produkter via hjemmesiden tidenstrends.dk med hurtig levering i hele Danmark.
 

Læs mere her

tags: Danmark, virksomhed, Silkeborg, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar