søndag den 22. januar 2012

Danskerne: Latte skal laves med frisk mælk.

En god café latte skal laves med frisk mælk. Det mener 75 procent af danskerne, viser en ny undersøgelse fra Userneeds.

Og det at lave en café latte med frisk mælk nu blevet nemmere, med den nyeste kaffemaskine fra Nespresso: Lattissima+. Den leverer ikke alene Nespressos velkendte kaffeoplevelse, men kan også ved et enkelt tryk på en knap lave flere forskellige mælkebaserede kaffedrikke baseret på frisk mælk. Nespressos nyeste maskine har et unikt one touch system, der leverer fyldigt mælkeskum der er ideelt til f.eks. en cappuccino eller latte macchiato - uden brug af ekstraudstyr.

På den måde kan danskerne få bragt caféoplevelsen hjem i stuen hurtigere og nemmere end nogensinde før. Og med mulighed for selv at bestemme både kaffe og mælketype. Det er nemlig ikke lige meget for danskerne hvilken slags mælk de bruger i kaffen. Ifølge Userneeds undersøgelsen at især kvinderne foretrækker en fedtfattig mælkevariant. Hele 53 procent foretrækker skummet eller minimælk i kaffen. Hos mændene er det tal kun 36 procent

Danskerne er vilde med at lave cafékaffe derhjemme. 43 procent af de adspurgte danskere mener, at det har stor eller afgørende betydning for dem, at de kan lave mælkebaserede kaffedrikke derhjemme, og 49 procent gør det en eller flere gange om ugen.

Lattissima+ har ligesom Nespressos andre maskiner et lækkert design og er samtidig så lille og kompakt, at den ikke fylder meget på køkkenbordet. Maskinen indeholder en ny type steaming-teknologi, der kombineret med et nyt system til mælkeskum laver fyldigt mælkeskum, som er ideelt til kaffen.

Nespresso Lattissima+ kan købes i Nespresso Boutique, Inspiration, Imerco, Punkt1, Kop & Kande, Elgiganten, Magasin, Bahne samt andre isenkræmmere og teknik- og boligforretninger landet over. Priser fra 2.599 kr.

Læs mere her

tags: Elgiganten, teknologi, Imerco, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar