fredag den 13. april 2012

Oplev den 3-retters menu Magnus Mondrup Knudsen vandt hans fornemme 2. plads ved DM

Magnus Mondrup Knudsen fra Castenskiold Mad & Natklub kokkererede sig frem til en prestigefuld andenplads ved DM for kokke 2012 der blev afholdt på fødevaremessen Foodexpo 2012 i Messecenter Herning.

I finalen skulle Magnus på seks timer levere en tre-retters menu ud fra råvarer, som de i alt 10 kokke først fik kendskab til på dagen. I år var det blandt andet pighvar, østers, duer, oksehøjreb og marcipan. Deltagerne måtte hver især medbringe en assistent til at hjælpe.

Hele April måned har du muligheden for at smage Magnus DM Menu på Castenskiold Mad & Natklub til kun DKK 398,-. DM Menuen er som følger:

Forret:
Stegt pighvar med østers vinaigrette, souffle og syltet jordskokker. Skilt sauce på fennikel, brændt pighvar ben og brunet smør.

Hovedret (Årets Hovedret 2012):
Stegt oksehøjreb med selleri, urter og konfiteret kartoffel. Ragout på unghane, kartoffel pure og bagte søde beder med sauce lavet på hvid øl og hvidvin. (Bedste hovedret DM 2012)

Dessert:
Parfait på flødeost og vanilje. Æble og pærer variation, marcipan og saltet karamel.

Magnus Mondrup Knudsen er udlært fra Molskroen og Prins Ferdinand i Den Gamle By og efterfølgende arbejdet på Molskroen, Jørgensens Hotel i Horsens, Formel B (Michelin), arbejdet i udlandet samt souschef på Kadeau Bornholm for at nævne de bedste. Ydermere har han arbejdet frivilligt på flere top restaurenter for at få mere inspiration og viden. Nu er han køkkenchef på Castenskiold Mad & Natklub, og har allerede gjort sig meget bemærket i branchen.

Madanmelder på Århus Stiftstidende, Jan Schouby, forstår godt, at Magnus Mondrup Knudsen fik den fornemme placering:

»På den korte tid, Magnus Mondrup Knudsen har været på Castenskiold, har han været med til at skabe et glimrende spisested. Det er tydeligt, at Magnus Mondrup Knudsen er ambitiøs, og at han vil mere end bare vende en burgerbøf og hælde ost over en gang nachos. Og derfor er Castenskiold også et af de bedste bud på en god middag langs åen i Aarhus,« siger Jan Schouby.

DM Menuen (samt et helt nyt menukort) kan nydes i hele marts måned. Se mere på www.castenskiold.net eller http://facebook.com/castenskiold.madognatklub hvor du også kan booke dit bord online.

Presseansvarlig: Kasper M. de Thurah, kasper@castenskiold.net / 2441 8083 - Pressebillede: http://ge.tt/5qTx4fF/v/0 c


Læs mere her

tags: Århus, Horsens, Bornholm, råvarer, Herning, udland, 2012, natklub, Mols, flødeost,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar