lørdag den 18. september 2010

E-shop med alt til vinkælderen midt i en krisetid

E-shop med alt til vinkælderen midt i en krisetid
Stigende efterspørgsel på internettet får vintagekeeping.com til at åbne ny web-butik

Danskerne er vilde med at handle på internettet, og de nyeste tal fra Dansk e-handelsanalyse viser, at e-handlen stadig er i vækst, også under finanskrisen. I 2. kvartal registrerede PBS 11 mio. betalinger eller 11,5% flere internethandler end samme kvartal sidste år.

Den stigende interesse for at handle over nettet, er også en af grundene til at Vintagekeeping.com nu lancerer en decideret e-shop.

Efterspørgslen er der, og det har længe været et stort ønske både for os og for vores kunder at lave en rigtig e-shop med tilbehør til vin og vinopbevaring, siger Kim Frederiksen fra Vintagekeeping.com Skandinaviens største udbyder af alt til vinopbevaring.

Vintagekeeping.com har specialiseret sig i vinkældre og udstyr til opbevaring af vin, både til private og professionelle. Fra starten har meget aktivitet og produktinformation været samlet omkring hjemmesiden, fordi firmaets kunder er spredt over hele Skandinavien.

Vi åbner en rigtig e-shop nu, fordi vi mener at tiden er moden til det. Systemerne og sikkerheden er helt i top, folks tillid til e-handel er blevet meget større, og samtidig er det især de mellemste og højeste indkomster, der lige nu står for den største stigning i e-handel. Og det kan vi også mærke på interessen, siger Kim Frederiksen, der desuden fortæller at shoppen naturligvis vil være e-mærket.

E-shoppen hos vintagekeeping.com åbnede i oktober måned, hvor man kan købe alt fra professionelle proptrækkere over danskdesignede vinkøleskabe til komplette vinkælderindretninger. Og som ved enhver anden butiksåbning vil der være masser af åbningstilbud.

Der vil være tilbud med op til 50% rabat, lover Kim Frederiksen fra Vintagekeeping.com.

For nærmere information om web-shoppen og Vintagekeeping A/S - kontakt venligst Kim Frederiksen eller Jan Sørensen på telefon 8687 0500 - www.vintagekeeping.com - www.shop.vintagekeeping.com

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar