mandag den 13. september 2010

Få online-adgang til 3.500 madopskrifter

Brugere med mobil internetadgang kan nu få adgang til samtlige madopskrifter fra Karolines Køkken

Med den nye service kobles brugerne direkte op på arla.dk s opskriftsdatabase via deres mobil. Det giver nye muligheder for bl.a. at søge efter opskrifter med bestemte ingredienser. Står man f.eks. i supermarkedet og vælger kyllingefiletter, vil en hurtig søgning på www.arla.dk/mobil kunne vise forskellige kyllingeretter med tilhørende billeder og næringsindhold.

Vi har tidligere tilbudt en offlineversion af Karolines kogebog men med begrænset adgang til opskrifter og færre funktionaliteter. Onlineadgangen er et led i vores satsning på digitale medier og en måde at inspirere og understøtte forbrugerne yderligere omkring madlavningen, udtaler Tove Færch, som er leder af Karolines Køkken® under Arla Foods.

Med den nye onlineadgang er det også muligt at se tilberedningstiden, ligesom man slipper for at skulle downloade, installere og eventuelt opdatere kogebogen på sin telefon.

Sådan gør du:

- S-togsrejsende kan i december se en såkaldt barcode på plakater og stationer. Den kan du scanne med din mobiltelefon, og så får du linket hjemmesiden.

- Hvis du ikke har en scanner i din mobiltelefon, kan du sms e 1990 og få linket.

- Ellers skriv arla.dk/mobil direkte i adressefeltet på mobilens internetside.


Mobil-services fra Karolines Køkken®/arla.dk:

Madplaner er et tilbud om mailabonnement på ugens madplan med opskrifter på sund, varieret hverdagsmad og weekendmenuer. Læs mere på www.arla.dk/karoline.

Mobilkogebogen
til mobiltelefon og iPhone er en gratis kogebog med 300 madopskrifter. Download den på www.mobilkogebog.dk.

Online mobilkogebog gratis onlineadgang til samtlige 3.500 madopskrifter på arla.dk. Hent den via din mobil på www.arla.dk/mobil.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar