tirsdag den 7. september 2010

Verdens sundeste drik

Kildesprings absolut sundeste drik til dato!

Dr. Martins økologiske Cocojuice

Nu introducerer den Dansk, økologiske og helseorienterede virksomhed Kildespring A/S deres sundeste projekt til dato - økologisk coco juice i 3 varianter. Juicen stammer direkte fra unge økologiske grønne kokosnødder fra Brazilien.

Vi har gennem det sidste halvandet år undersøgt markedet for denne trendy, smagfulde og enormt sunde drik både hvad angår ernæring, producenter, råvarer og kvalitet og vi er glade for at kunne tilbyde helseorienterede Danskere markedets absolut bedste cocojuice fra Dr. Antonio Martin. Dr. Martins Cocojuice er stort set uforarbejdet, ingen tilsætning, ingen kogning eller presning kun koldtappet direkte ned i den miljøvenlige halv liters karton. Coco Juicen tror simpelthen stadig sig befinder sig inden i kokosnødden, fortæller forretningsudvikler Henrik Christensen fra Kildespring.

Han fortsætter Cocojuice er simpelthen så sundt at FN har konkluderet at det er verdens sundeste drik. Udover at smage rent, naturligt og pragtfuld slukker cocojuice tørsten på fornemmeste vis. Cocojuicen er naturlig isotonisk, hvilket vil sige at den har samme elektrolytiske niveau som mennesket har i blodet, derfor er den også en fantastisk præstationsfremmer for sportsfolk og andre som vil ha lidt ekstra energi i løbet af dagen. Yderligere indeholder cocojuice masser af vitaminer, mineraler og sporstoffer så spørgsmålet er bare hvordan har man før kunnet leve uden

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar