onsdag den 8. september 2010

La Glace præsenterer den ultimative fashion godbid i samarbejde med Ole Yde

Sig bonjour til tidens lækreste kagetrend - Franske Makroner- også kendt som Macarons. I anledningen af Copenhagen Fashion Week er det legendariske københavnske konditori La Glace gået sammen med stjernedesigneren Ole Yde for at skabe en dekadent udgave af tidens hotteste catwalk kage.

Det er kombinationen af kagens elegante udtryk og suveræne smag, som har gjort den til stjernernes foretrukne godbid. Fra Vogue og Elle til Sex and the City og Gossip Girl- det er ikke til at komme udenom- Franske Makroner er tidens mest glamourøse kage. Derfor er La Glace også meget begejstret for- sammen med en af tidens mest glamourøse designere- og kunne præsentere en speciel fashion edition af de Franske Makroner.

Ole Yde har inspireret med en hyperfeminin, romantisk, dekadent, hedonistisk og syndfuld sødme. Som en elegant pude i douche pastel har Chefkonditor Lars Juul responderet med en kage, hvor det sprøde favner det bløde og lysegrønne pistacie makroner smyger sig om en rødmende hindbærcreme.

Den første version af de søde Franske Makroner så dagens lys i det 17. århundredes Frankrig. Men det var først i 1930ernes Paris at bagere hos det nu berømte LaDurée bageri fandt på at lægge en lækker creme mellem to franske makroner. Om samarbejdet med La Glace siger Ole Yde.

Jeg har altid elsket at træde ind i den vidunderlige tidslomme La Glace har bevaret. Eksklusive kager er jo ikke er en nødvendighed, men det er netop betingelsen for den ultimative luksus. Jeg forbinder det visuelt med en overflodsagtig 17. tals stemning, hvor de fine kredse nærmest brusede over med dekadence .

Kagerne koster DKK 15 og sælges i perioden 4. til 18. august i La Glace butikken i Skoubogade. En særlig vinduesudstilling vil i samme periode præsentere kagerne i en ekstravagant, tematisk opsætning sammen med en unik Ole Yde kreation.

La Glace har serveret de originale Franske Makroner siden 2003 og har i forbindelse med Copenhagen Fashion Week tidligere lavet special editions af de små fashionkager i samarbejde med designere som Malene Birger, Mads Nørregaard og Rikke Mai.

For mere information kontakt Kagekone Marianne Stagetorn Kolos på +45 40 11 46 46
Læs mere om La Glace på www.laglace.dk

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar