torsdag den 30. december 2010

Det er YT at spise ude, Take Away restauranter rapporterer om store salgsstigninger

Just–eat.dk, Danmarks største madportal, har annonceret en salgsstigning på 23 procent de sidste 6 måneder sammenlignet med de forrige 6 måneder, hvilket beviser at finanskrisen ikke berører Take Away markedet.

Mange industrier er blevet berørt af nedturen i økonomien, men salgstallene fra just–eat.dk viser af Take Away restauranterne stadig trives, fordi mange spisende foretrækker at bestille Take Away mad frem for at spise ude.

Just–Eat.dk ApS har offentliggjort statistikker, som viser at de seneste seks måneder har givet en salgsstigning på 23 procent sammenlignet med de forrige seks måneder.. Rekord resultatet har resulteret i flere tusinder nye kunder ved Just–Eat og er derved førstevalget, når der skal bestilles mad online fra de mere end 1.000 udbringningsrestauranter på landsplan.

Morten Larsen, Administrerede direktør ved Just–Eat.dk Aps udtaler:

"De danske medier er fyldt med finanskrise og hvilke konsekvenser krisen har over hele verden. Derfor er det jo rart at arbejde med et produkt som alle danskere har brug for uanset om der er krise eller ej nemlig mad. Danskerne er et travlt folkefærd og prioriterer derfor at bestille mad Online og dermed gøre livet lettere og spare tid i hverdagen."

Just–Eat formidler hver måned flere end 500.000 måltider over hele Danmark. Flere end 1.000 restauranters menukort er tilgængelige på sitet og der kommer løbende nye til.
 

Læs mere her

tags: direktør, restaurant, finanskrisen, Danmark, økonomi, portal,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar