fredag den 31. december 2010

Suveræn nyhed til kaffeelskere

The system cannot find the file specified. Netbutikken kalawa.dk har fået fingre i et parti af de nye spændende kaffemaskiner til hhv. 1 og 2 kopper kaffe ad gangen.

Spark enhver senseo–elsker ned fra stolen med denne nye mini–kaffemaskine til 1 eller 2 kopper. Sig nej til dyre kapsler – og ja til lækker friskbrygget kaffe.

Mini–kaffemaskinerne er alle tiders gaveide til kontoret, sommerhuset eller terrassen. Kalawa.dk har fået fingrene i et parti praktiske 1 og 2 koppers
kaffemaskiner. De er lette at anvende, fylder lidt og lette at rengøre. Når der kun brygges én eller to kopper ad gangen er man garanteret altid friskbrygget kaffe. Det medfølgende filter kan rengøres og bruges igen og igen. Kaffekop medfølger.

Kalawa.dk er en ny specialbutik på nettet. Navnet er kenyansk og betyder kaffe. Netbutikken drives af ægteparret Nina og Rasmus Kaae fra deres hjem i Vellev i Midtjylland.

Idéen om en specialbutik med et solidt udvalg af kvalitetskaffe opstod da vi for et par år siden flyttede fra Aalborg midtby og ud på landet. Her var vi lige med ét nødt til at koordinere vore indkøb og havde ikke længere tid til at gå fra den ene specialbutik til den anden. Vi fandt hurtigt ud af at andre stod i samme situation og har siden arbejdet med ideen indtil vi endelig i sommeren 2008 lancerede netbutikken kalawa.dk. Pakkerne leveres via Post Danmark og vælger man at lade Kalawa.dk male bønnerne sker det umiddelbart inden afsendelse – så bliver det ikke friskere!

Se mere på www.kalawa.dk
 

Læs mere her

tags: Danmark, 2008, Midtjylland, Aalborg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar