lørdag den 26. maj 2012

Makroner, marengs og andre småkager

Forlaget Globe udgiver:
Makroner, marengs og andre småkager

Sådan laver du de lækreste makroner, småkager, biscotti og kagesnitter!
Her er opskrifter på småkager med og uden creme og andet fyld, kagesnitter og italienske biscotti. Du finder både traditionelle og utraditionelle opskrifter, og du får mulighed for at være med på noderne med bl.a. opskrifter på makroner med fyld. Opskrifterne er nemme og overskuelige, så alle kan opnå et godt resultat. Og de ledsages af instruktive og indbydende fotografier.

Godt begyndt
I bogens første afsnit gennemgås de grundlæggende forberedelser som er nødvendige for at opnå et vellykket resultat. Her får du den helt nødvendige viden om udstyr, forberedelse, afmåling, sammenpiskning, opbevaring og ikke mindst ingredienser og redskaber.

Småkager
I dette kapitel gennemgås detaljeret 26 lækre opskrifter på småkager, for eksempel miniflorentinere, havrekager, krydderkager, græske mandelmåner, marmeladeblomster, amaretti, baklava-sløjfer, jordnøddepraliner, mørdejskager samt honningkager.

Fyldte småkager
Du kan gøre dine småkager endnu mere lækre og avancerede ved at komme fyld i. Du får 18 raffinerede forslag til makronopskrifter lige fra appelsin-mandel-, citronlikør-, karamel-pekan- og kokosmakroner til hindbærdrømme og makroner med pistacienødder og strejf af appelsin.

Biscotti og Kagesnitter
De lækre italienske biscotti er sjove at lave og har mange anvendelsesmuligheder. Her får du opskrifter på 10 forskellige varianter. Kagesnitter er lækre og uimodståelige på ethvert bord og med disse 30 forslag kan du rigtig udfolde dig.

Billeder og yderligere information kan fås ved henvendelse til Forlaget Globe.

Bogfakta:
Makroner, marengs og andre småkager
ISBN 978-87-7900-971-4
128 sider
Vejl. pris kr. 129,-
Bogen er udkommet den 20. maj 2012.


Læs mere her

tags: græske, 2012, honning, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar