onsdag den 2. april 2014

Danske øl til World Beer Cup i USA

DB Schenker er officiel logistikudbyder ved World Beer Cup og sender specialiteter fra hele verden til "Olympics of Beer" i Denver, Colorado.
Hvert andet år bliver de bedste øl i verden kåret i USA ved World Beer Cup. DB Schenker sørger for, at prøver fra hele verden ankommer rettidigt og i bedste kvalitet til den kendte konkurrence "Olympics of Beer" – præsenteret af Brewers Association (BA). Som officiel logistikudbyder for Brewers Association koordinerede DB Schenkers specialister transport og opbevaring af den sarte vare samt overholdelse af de amerikanske handels- og toldbestemmelser. Især for mindre bryggerier uden for De forenede Stater ville det være vanskeligt at finde rundt i de amerikanske handels- og toldbestemmelser uden professionel hjælp fra DB Schenker.

"Årelang erfaring samt det perfekte samarbejde inden for vores globale netværk har bevist deres værd," udtaler Thomas Holm, Department Manager Air Export hos Schenker A/S og ansvarlig for Fairs & Exhibitions. "Det er særligt vigtigt, eftersom en stor del af bryggerikunderne kun har lidt eksporterfaring, og fødevareimport til USA er underlagt særlige bestemmelser."

"Dette er meget vigtigt for bryggeriindustrien. Det er virkelig en international konkurrence," konstaterer Malcolm Heath, CEO Schenker, Inc., USA. "Ved den seneste konkurrence var der hele 3.921 prøver fra 799 bryggerier i 54 lande. I år konkurrerer 800 bryggerier fra mere end 50 lande med 4.000 forskellige øltyper. Med vores globale netværk er DB Schenker ideelt placeret til at levere forsendelserne i rette tid til konkurrencen.

I Danmark er eksperterne i DB Schenker Fairs & Exhibitions i kontakt med de deltagende bryggerier fra hele Danmark. De danske ølprøver er blevet sendt med luftfragt fra bryggerierne til konkurrencen i USA.

Prøverne vil mellem den 6. og 8. april 2014 blive bedømt af et internationalt panel af øldommere fra 31 lande. Guld-, sølv- og bronzemedaljerne i konkurrencens 95 ølkategorier vil blive bekendtgjort den 11. april 2014 under World Beer Cup Gala Awards Dinner i Denver, Colorado.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, bronze, Denver, Colorado, konkurrence, forsendelse, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar