torsdag den 3. april 2014

I regnede den ud: Brdr. Prices nye fasterestaurant var en aprilsnar

"Brdr. Price åbner 5:2 restaurant", lød det i går fra både AOK, DinnerBooking og Brdr. Price selv. En lille aprilsnar, som var koordineret mellem alle deltagende parter: AOK, DinnerBooking, Belis Bar, Thomas Rohde og Brdr. Price selv. Vi forventede, at mange ville hoppe på spøgen om, at Brdr. Price fra 16. maj ville tilbyde fastemad – evt. med Thomas Rohde ved gryderne – men sådan gik det ikke.
Faktisk fik DinnerBooking kun 15 bookinger til den nye restaurant med 5 åbne dage og 2 lukkede samt deciderede gourmet-fasteretter bestående af skum med smag og 0 kalorier. Til gengæld kommenterede AOK's, Price-brødrenes og DinnerBookings facebookfans flittigt på det delte link til artiklen: "God aprilsnar" og "hahaha", skrev folk.

Og Brdr. Price Smallegade var rigtigt nok blot en fiktiv restaurant, opfundet fra AOK's opfindsomme redaktion. I samarbejde med DinnerBooking, Restaurant Belis Bar og Brdr. Price selv fik de stablet restaurantside og bookinglink på benene, så oplevelsen af at bestille bord til den nye fasterestaurant blev fuldent. Og bookingbekræftelsen afslørede intet: "Tak for din booking". I dag modtager alle, der havde sikret sig et bord på Brdr. Price Smallegade, en mail, der gør dem opmærksomme på, at der desværre blot var tale om en aprilsnar.

DinnerBookings direktør Peter Thygesen undskylder over for de skuffede gæster, der trods alt nåede at reservere bord, inden bookinglinket blev gjort inaktivt. "Vi kunne simpelthen ikke modstå fristelsen til at lave denne aprilsnar i samarbejde med vores venner på AOK. Den var så velplanlagt, og vi synes, at tanken om en Price-ejet fasterestaurant var sjov, da det bare klinger så skævt. Men jeg beklager selvfølgelig over for de skuffede gæster, der havde glædet sig til gastronomisk kur-mad a la Price," siger han og tilføjer: "Til gengæld kan vi glæde alle med, at Restaurant Belis Bar, som Brdr. Prices nye restaurant efter sigende skulle overtage lokalerne fra, IKKE er lukket, men lever i bedste velgående". AOK, Brdr. Price og DinnerBooking takker Restaurant Belis Bar for at lægge adresse til spøgen.

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400 restauranter, håndterer over 600.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, restaurant, kalorier,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar