onsdag den 8. september 2010

Det store og eksklusive klimavinskab til restauranter

Enofrigo i Italien laver nogle af markedets mest eksklusive klimavinskabe til hotel- og restaurationsbranchen. Nu kan de købes i Danmark hos Vintagekeeping A/S.

Det betyder meget for salget, hvordan vinen bliver præsenteret i restauranter og vinbarer. Det er blevet mere vigtigt, både at vise sit sortiment frem på bedst mulig vis og samtidig opbevare de dyrebare flasker under optimale forhold. Den helt rig-tige præsentation af de ædle dråber fremhæver og underbygger den professionelle omhu og seriøsitet, man lægger i opbevaringen af sine flasker.

Moderne design og store størrelser
Skabene fra Enofrigo har et enestående og meget moderne design og kan leveres i meget store størrelser. Enofrigo har mange års erfaring med udstyr til hotel- og restaurationsbranchen og kender de krav og forventninger som branchen har til eksklusive præsentable løsninger. Et stort udvalg af skabe og løsninger betyder, at der kan sammensættes en perfekt integreret løsning i enhver restaurant.

Flotte detaljer
Alle skabene har lyskilder, der sikrer ultimativ udstilling af vinflaskerne. LED lys er integreret langs skabsdørenes ramme og de indre laminerede spejlvægge, skaber dybde og behagelige lyseffekter, som øger synligheden af flaskerne i skabet. Endvidere er der mulighed for acrylhylder til at vise flaskerne vandret, elegante udtrækshylder eller stålrør, der tillader horisontal flaskedisplay.

Forhandles af Skandinaviens førende leverandør
Enofrigo forhandles i Danmark af Vintagekeeping A/S som er Skandinaviens førende leverandør af vinkældere og udstyr til opbevaring og servering af vin.
Produkterne omfatter vinskabe, vinreoler, vinklimaanlæg og totalentrepriser på komplette og flaskefærdige vinkældre, især til hoteller og restauranter, men også private boliger. Det 1.500 m² store domicil i Ans rummer bl.a. 300 m² showrooms med et bredt sortiment af firmaets løsninger.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar