mandag den 13. september 2010

Nytårsaften uden sved på panden

Selvfølgelig skal det nye år bydes velkommen med lækkerier på bordet, men hvem har lyst til at stresse rundt for at nå det Kejserindens Gryder tilbyder at tage slæbet og laver en festmenu, som bare skal hentes og varmes op efter nøje anvisning.

Vores kunder kan ligge i badet og barbere ben, mens vi laver maden. Så kontant udtrykker indehaver Lone Larsen fra Kejserindens Gryder A/S fordelen ved at lade dem stå for nytårsmenuen.

Vi ved fra sidste år, at mange nyder at kunne slappe af og lade op til aftenen frem for at skulle stresse med indkøb og over komfuret , fortæller hun.

Vi laver det nytårsmåltid, vi selv ville servere. Maden skal være både lækker og genkendelig. Derfor har vores køkkenchef taget udgangspunkt i danskernes traditionelle nytårsmenu med fisk, et godt stykke kød og en lækker dessert og peppet det hele op med lidt utraditionelt tilbehør .

Lige til at anrette
Et festmåltid handler ikke kun om smag; også anretningen og stemningen rundt om bordet skal være i orden. Derfor holder Kejserindens Gryder kunderne i hånden hele vejen.

Vores måltider er lige til at gå til, også for ikke-trænede , slår Lone Larsen fast.

Vi giver kunderne udførlige vejledninger og billeder af tallerkenanretninger med til alle retterne, så de ved præcis, hvordan de skal varme maden op og servere den. Heldigvis har rigtig mange danskere fået øjnene op for værdien af et lækkert måltid, og på denne måde kan de fremstå som super kokke uden at få sved på panden .

Afhentningen nytårsaftensdag foregår selvfølgelig efter en nøje gennemtænkt plan, så alle involverede fuldstændig undgår nytårsstress. Og undervejs byder Kejserindens Gryder på et glas afslappende champagne.

Billedtekst: Nytårsmenuen fra Kejserindens Gryder er lækker og let at gå til.

Baggrund
Om Kejserindens Gryder A/S
Bag firmaet står ægteparret Lone og Steen Larsen. Firmaet har eksisteret siden 1998 og har i dag 20 medarbejdere. Kejserindens Gryder laver mad til både private fester og fester i firmaet, ligesom de leverer den daglige frokost til mange virksomheder over hele Sjælland, blandt andre Phase On, Iron pump og VWR. Friske råvarer, hjemmelavede produkter og varierede menuer er i højsæde i al den mad, firmaet leverer. Udover at levere maden lægger Kejserindens Gryder også gerne selskabslokaler og al service til festen.

Læs mere på www.kejserindens-gryder.dk

Nytårsmenuen 2009
Lun lakseterrine med ising og spinat, skaldyrssauce og rejer.
Serrano-canneloni på perlebygsalat med melon og tomat.
Kalvemørbrad med kraftig trøffelssauce, ovnbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og sesamstegte kartofler.
Safran-vanille-panacotta og bagt chokolademousse med hybencompot og rørt is med mango.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar