tirsdag den 6. september 2016

Ny upcoming trend - madlavning på lavasten

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); });
Nyt produkt i Danmark. Hot ny trend indenfor gastronomisk madlavning. Bliv en stjernekok med madlavning på en ægte brændende lavasten. Steg din steak perfekt på lavasten. Steg dit kød imens du spiser med dine gæster. Du kan også fryse den ned og server dessert på sættet eller køl den ned og server frisk sushi eller anret din tapas. Anvendelses mulighederne er uendelige.Hot stone madlavning er den hotteste nye trend inden for moderne og innovativ gastronomi. Med madlavning på lavasten kan du kokkerere på en helt unik måde, som gør det sjovt at tilberede f.eks. en lækker steak.

Den unikke lavasten fungerer således, at den opvarmes på f.eks. grillen, i ovnen eller på komfuret. Lavastenen simulerer den effekt, som kul har, uden at den selv skal genererer varmen. Den holder dog mere effektivt på varmen og kan derfor benyttes længe – på samme måde som kul. Det endnu bedre ved lavastenen er, at den ikke afgiver lugtende røg, men at du får den samme røgede grillsmag. Når kødet lægges på lavastenen, begynder den omgående at stege. Kødsaften fra stegningsprocessen trænger op i kødet frem for at fordampe eller udvikle røg, der florerer i rummet.

Med dette dekadente sæt har du et unikt stykke værktøj, der tager dine madlavningsevner til et helt nyt niveau. Stenen holder sig varm i mere end en time – hvilket er mere end hvad du har behov for. Du får en lækker og sund middag, som alle kan lide. Den nøje designede bambusplatte gør det indbydende at se på, og præsentationen bliver en leg – men ikke mindst en sikker vinder. Med lavasættet her kan selv den dårligste kok se professionel og tjekket ud.

Der er så mange fantastiske fordele ved at udfolde sine gastronomiske evner på lavasten. Men én af de særdeles nævneværdige er, at du ikke lader dine gæster være alene, fordi du er nødt til at stå i køkkenet. Nu kan du forberede alt ned til mindste detalje, inden dine gæster kommer til middag – for derefter at hygge om dem og være den gode vært, som du i sandhed er. Servér garniture på den lækre bambusplatte med dine saucer. Dine gæster vil elske selv at tilberede deres bøf, så de kan få den præcis, som de vil have den. Rød, medium eller gennemstegt. Velbekomme!


Læs mere her

tags: Danmark, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar