mandag den 13. september 2010

SuperBrugsen sætter fokus på sundhed i 2010

Det bliver nemmere og billigere at spise sundt for danskerne i 2010.

Danmarks største supermarkedskæde SuperBrugsen skyder året i gang med tilbud på en lang række sunde produkter, og den første konkurrence i dansk dagligvarehandel, hvor præmien er en personlig konsultation hos en diætist. Og lørdag den 9. januar gennemfører SuperBrugsen en af de største uddelinger af gratis frugt i Danmark, når alle børn får et gratis æble (så længe lager haves).

I januar er overskriften i de 270 supermarkeder Lidt sundere Lidt billigere . Men både sundhed og billige priser vil der være fokus på hele året.

Vi ved, at vores kunder er optagede af at leve sundere. Den bedste måde at komme til det i forbindelse med kosten er ved, at velsmagende varer bliver billigere og lettere tilgængelige. Sunde varer skal smage godt, og det lægger vi vægt på i alle de varer, vi markedsfører i forbindelse med dette fremstød for sundheden, siger kædedirektør Mette Maix, SuperBrugsen.

For at gøre det mere spændende for børn at leve sundere har SuperBrugsen sammen med de øvrige kæder i Coop introduceret et nyt univers for børn, Frugtfjolserne, som er udviklet sammen med filminstruktøren og tegneren Anders Morgenthaler.

Som led i fremstødet for sundhed udlodder SuperBrugsen sammen med Foreningen af Kliniske Diætister 10 utraditionelle præmier i en konkurrence for kunderne: En times diætvejledning med udarbejdelse af individuel kostplan og en opfølgningskonsultation.

SuperBrugsens fremstød for sundhed sker som led i Coops ansvarlighedsplan 1-4-40 , hvor sundhed er et af de 4 indsatsområder.

Yderligere information: Kædedirektør Mette Maix, 5159 3651

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar