mandag den 4. oktober 2010

Forbrugerne bydes velkommen på Mælkevejen

Besøgende på Axelborg får mulighed for at smage på gourmetoste og økologiske mejeriprodukter, når København sætter scenen for Kulturnatten den 9. oktober.

16 mejerier, herunder Arla Foods, inviterer forbrugerne indenfor til udstillingen Mælkevejen .

Økologisk yoghurt og specialoste, som er udviklet i samarbejde med nogle af Danmarks bedste kokke, er blandt de stjerner, man kan smage på under Kulturnatten den 9. oktober. Da vil en række danske mejerier være samlet på Axelborg for at vise, hvad dansk mejeribrug kan byde på af såvel nyskabelser som variationer af velkendte klassikere.

Det er Mejeriforeningen og Landbrug & Fødevarer, som står bag den store forbrugerudstilling Mælkevejen , som bakkes op af en lang række, danske mejerier, deriblandt Thise Mejeri, Them Andelsmejeri og Arla Foods. Arla har egen udstilling med gourmet-oste og en ny økologisk yoghurt.

Vi vil gerne vise forbrugerne, hvad Arla kan, når det gælder økologi. Samtidig giver udstillingen os en unik chance for at komme i direkte dialog med nogle af vores forbrugere, siger Anette Kalle, som er marketingansvarlig for økologi i Arla Foods.

Unikke oste
Foruden økologien vil der også være mulighed for at smage på nogle af Arlas gourmet-oste. Arla Unika hedder serien, fordi alle oste er unikke og derfor også er lidt forskellige i smag og konsistens.

Ostene udvikles i et tæt samarbejde med danske kokke og bliver normalt kun serveret på udvalgte restauranter rundt omkring i Danmark.

Der vil være smagsprøver på Høgelundgaard, som er en blåskimmelost fra Høgelund Mejeri i Sønderjylland, og på Grube Svenbo, som er lagret i Mønsted Kalkgruber og fremstillet på Branderup Mejeri i Sydvestjylland.

Mælkevejen er åben for besøgende fredag den 9. oktober kl. 18.00-24.00 på Axelborg, Vesterbrogade 3 i København.

Yderligere oplysninger: Kontakt venligst Birgitte Nygaard, Arla Foods, tlf. 2426 9341.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar