onsdag den 6. oktober 2010

Kåring af årets bedste spisesteder i Århus

Bad Request

Så er det igen tid til, at Århusianerne skal kåre årets bedste restaurant, café eller take-away. Denne gang har flere end nogensinde bidraget med de anmeldelser, der ligger til grund for den prestigefyldte pris.

Tirsdag d.6 oktober uddeler byguiden mangospot.dk for trejde gang årets Mangospotpris. Prisen uddeles til de steder, som har fået de bedste brugeranmeldelser gennem det seneste år. MangoSpot.dk bliver hver måned besøgt af over 45.000 århusianere og indeholder over 3700 anmeldelser af steder i Århus. På baggrund af anmeldelser fra det seneste år, bliver der kåret en vinder i hver af kategorierne: restauranter i den "dyre" kategori, restauranter i "mellem" kategorien, restauranter i den "billige" kategori, cafeer, take away steder og Catering.

I forbindelse med prisuddelingen sidste år udtalte en af vinderne, ejeren af Svineriet, Michael Larsen:

"Mangospot giver os en levende dialog med vores kunder. Vi får en ærlig feedback fra kunderne, som vi kan bruge i vores daglige arbejde for at gøre vores restaurant endnu bedre og holde fast ved de gode værdier."

Om Mangospot.dk

Gennem det seneste år har mere end 550.000 besøgt Mangospot.dk med henblik på at finde oplysninger om restauranter, cafeer og take away. På Mangospot findes alle de oplysninger, der kan danne baggrund for en god oplevelse. Der kommer mere end 200 nye anmeldelser hver måned.

Toplisterne beregnes i forhold til stedets Mangospot karakter. En beskrivelse af teknikken bag denne karakter kan findes her.

Billeder fra sidste års prisuddeling er tilgængelige på

Billede af alle vindere:
www.mangospot.dk/Press/Pressebilleder/Mangospotprisen 2008/VinderbilledeMangospotprisen2008.JPG

Stemningsbillede:
http://www.mangospot.dk/Press/Pressebilleder/Mangospotprisen%202008/StemningsbilledeMangospotprisen2008.JPG

Læs mere her

tags: restaurant, 2008, Århus, 2020, 2020,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar