søndag den 21. november 2010

Designede øko-sodavand sødet med agave sirup hitter på cafeer og barer

Økologiske sodavand kommer ikke længere kun i grønne glasflasker med gule labels, nyt engelsk mærke sætter design og sundhed øverst på dagsordnen.

Sølvfarvede sodavandsdåser med varianter som æble og hindbær, tranebær, ingefær og hyldeblomst præger lige nu hylderne i lækre delikatesseforretninger, hotte restauranter og barer landet over. De lækre sodavand hitter til brug i drinks såvel som til børn hvor produktet er et sundt alternativ til sodavand sødet med sukker.

Stilet og sjov udenpå gravalvorlig indeni.
Man skal ikke tage fejl af den sjove indpakning, de farvestrålende sætninger i pink og lilla der med tegneserie-agtig skift, pile og talebobler beskriver ingredienser i vendinger som bubble-licious sparkling og 100 % delicious. Whole Earth Soda er den ægte vare, økologisk certificeret og med et gravalvorligt budskab når det kommer til usundt sukkerholdige drikke. Whole Earth Soda er nemlig sodavand der er fremstillet på juicekoncentrat, uden kunstige sødestoffer og konserveringsmidler og i stedet for at søde med sukker er de nænsomt sødet med agavesirup. Agavesirup er kendt for at søde som sukker men at være næsten neutral i forhold til blodsukkerniveauet. Dertil er dåserne selvfølgelig fremstillet i genbrugsaluminium.

Alle dåser er 33 cl. Vejl. udsalgspris 16,50 og kommer i 6 lækre varianter: Ingefær, Æble Hindbær, Tranebær, Cola, Hyldeblomst og Lemonade.

Whole Earth Sodas forhandles i specialvarebutikker og helsekostbutikker landet over samt cafeer og barer.



Læs mere her

tags: restaurant, kunst, tegneserie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar