søndag den 21. november 2010

Få nye kaffeoplevelser fra hele verden med Nespresso

Her åbner www.booman.dk (400)Den kedelige filterkaffes dage er talte, for danskerne har taget luksuskaffen til sig. Vi vil forkæles med eksklusive smagsoplevelser fra hele verden og gerne en god historie bag bønnerne. Ifølge livsstilsekspert Mads Christensen er kvalitetskaffen et tegn på, at vi i stigende grad professionaliserer vores hjem og vores forbrug for at få luksus i hverdagen. Som med vin og chokolade har vi forskellige præferencer, når det kommer til kaffens smag, intensitet og oprindelse. Nu lancerer Nespresso fire helt nye Grand Cru espressovarianter, så du kan finde din favorit og kræse for gæsterne med perfekt espressokaffe med et strejf af Columbia, Brasilien og Indien. Smag de nye varianter hos din lokale forhandler.

Danmark er et af de tre mest kaffedrikkende lande i verden, men vi stiller stadigt højere krav til de populære bønner. Kaffen er nemlig en kilde til energi og et pusterum i en hektisk hverdag. Og en undersøgelse af danskernes kaffevaner udarbejdet af Analyse Danmark viser, at næsten halvdelen af de adspurgte betragter kaffe som en vigtig del af hyggeligt samvær. Så hvad end vi drikker kaffen på café eller hjemme i stuen, vil vi have en smagsoplevelse. Derfor foretrækker flere og flere danskere frisk espressokaffe med delikat aroma, crema og fylde frem for den klassiske tynde og kønsløse filterkaffe, der har stået på kanden i timevis. Ifølge feinschmecker og livsstilsekspert Mads Christensen er kaffe blevet et statussymbol for kvalitetsbevidste forbrugere:

Vi oplever en stigende tendens til, at danskerne professionaliserer deres hjem. Det hænger bl.a. sammen med mændenes indtog i køkkenet. Vi har et helt rack af Global-knive, vi har ismaskiner og smoothieblendere. Og espressomaskinen er en vigtig brik. Kvalitetskaffe er blevet en eksponent for luksus i hverdagen, som vi ikke går på kompromis med. Og man vil gerne kunne fortælle en god historie om de forskellige typer kaffe og hvor bønnerne kommer fra. Kaffe må gerne være omgærdet af lidt mystik , siger Mads Christensen.

Hvilken bønne er du
Når kaffen fylder så meget i dagligdagen, er det ikke lige meget hvad, vi hælder i kopperne. Danskerne er for længst begyndt at udskifte de gammeldags kaffemaskiner med espressomaskiner. Som connaisseurs vil vi forkæle os selv og vores gæster med god kvalitet, der signalerer velvære, personlighed og ekspertise. Modsat filterkaffen, der hurtigt mister smagen, efter at posen er åbnet, så holder Nespressos hermetisk forseglede kapsler lys, luft og fugt ude, og sikrer dermed, at espressoen bevarer al aroma, friskhed og smag indtil, den bliver brygget. Og hver eneste kapsel indeholder nøje afmålt mængde kaffe, så du altid kan lave en perfekt espresso.

Hvor den almindelige filterkaffe giver begrænsede smagsmuligheder, får man med espressomaskinen samtidig en luksuspræget oplevelse og kaffevarianter for enhver smag. Lige som druesort og område er vigtigt for gode vine, afhænger kaffens smag nemlig i høj grad af hvor, bønnerne kommer fra, og hvordan de er blevet forarbejdet.

For at tilfredsstille de mange forskellige smagspræferencer har producenten af luksuskaffe og kaffemaskiner, Nespresso, udviklet en bred vifte af espressovarianter fra de kraftige til mere fine aromaer og sødere smag. Og efter to års intensiv udforskning og udvikling, udvider de nu sortimentet med fire spændende nyheder, så du kan finde netop din favorit. Med tre Pure Origin Grand Crus tager Nespresso danskerne med på en ekstraordinær smagsrejse og introducerer de første espressoer baseret udelukkende på bønner fra ét land med en helt særlig personlighed:

Vores eksperter rejser verden rundt for at give forbrugerne ultimative kaffeoplevelser af højeste kvalitet. Det seneste resultat er vores tre nye Pure Origin espressoer, der som noget helt nyt er lavet 100 % på bønner fra henholdsvis Brasilien, Columbia og Indien. Hvor vi normalt kombinerer bønner fra flere lande for en kompleks og afbalanceret smag, har Pure Origin en helt unik og karakteristisk smag fra den enkelte region , siger Nespressos country manager, Niels Bille.

Fra Indiens cedertræskove til Columbias bjergtinder
Med de fire nye espressovarianter udvider Nespresso sansespektret for at give forbrugerne nye spændende smagsoplevelser. De tre Pure Origin varianter er hentet fra nogle af verdens mest anerkendte kafferegioner. Rosabaya de Columbia er groet i 2 kilometers højde, og det giver kaffen en delikat syrlighed, der bliver afvejet af et hint af tranebær, ribs og solbær og en lang eftersmag. Bønnerne i den colombianske espresso kommer udelukkende fra plantager, der er med i Nespressos AAA program for bæredygtig kvalitet, der arbejder for at sikre høj kvalitet og beskytte miljøet og kaffebøndernes lokalsamfund og leveforhold.

Dulsäo do Brasil er baseret på to af landets mest prisvindende og eksklusive kaffesorter rød og gul Bourbon som giver kaffen en kompleks sødme af honning og ahornsirup. Endelig har den indiske Indriya en intens fylde, stærk karakter og antydningen af kakao og traditionelle lokale krydderier som nelliker, peber og muskat.

Den sidste nyhed i Nespressos store sortiment er en mere intens Lungo, som man anvender til store espressoer. Nespresso oplevede en efterspørgsel fra deres medlemmer på en kraftigere variant, og den nye mørkristede Fortissio Lungo opfylder forbrugernes ønske om en mere fyldig og let bitter espresso.

Gratis smagsprøver: find din favorit
Nespresso inviterer dig til eksklusiv prøvesmagning af de nye varianter hos din lokale Nespresso forhandler. Kom ned og få spændende smagsoplevelser fra hele verden og find din yndlingskaffe.

Læs mere her

tags: Danmark, Fortis, chokolade, Indien, Brasilien, krydderi, energi, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar