fredag den 19. november 2010

Ritt Bjerregaard uddeler fødevarepris på Roskilde Dyrskue

Overborgmester i København og æbleavler i Kirke Eskildstrup Ritt Bjerregaard uddeler Roskilde Dyrskues fødevarepris fredag d. 5. juni kl. 10.00 i fødevareudstillingen.

I fødevareudstillingen, som i år sætter fokus på regionale fødevarer fra Østlige Øer, kan man se og smage produkter fra ikke mindre end 32 producenter.

- Årets fødevarepris gives til den udstiller, som har gjort en indsats for at sætte fokus på et sundt kvalitetsprodukt og gjort det nemt tilgængeligt for forbrugerne. At fremstillingen af produktet bygger på gamle håndværkstraditioner vægter også i bedømmelsen, siger Lisbeth Færsch Gjerulff, som står for fødevareudstillingen.

Udover regionale fødevarer er temaet i årets fødevareudstilling forarbejdning.
Lær for eksempel hvordan man laver jordbærgrød, brød uden gær og en grillpølse fra bunden, og sid med ved bondens bord , hvor forbrugerne får lejlighed til at smage og diskutere blandt andet oksekød, kylling, jersey-mælkeprodukter, lam, vin og vilde urter med producenterne.

Roskilde Dyrskue afholdes i dagene 5. 7. juni.
Læs mere om aktiviteterne i fødevareudstillingen på www.roskildedyrskue.dk, hvor du også finder udstillerlisten under produktudstillere og fødevareudstilling.

Læs mere her

tags: København, borgmester, Ritt Bjerregaard, Roskilde, mælkeprodukter, Roskilde Dyrskue,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar