fredag den 7. januar 2011

Klimaskabe til vin er vejen til perfekt opbevaring

Hos Klubvin.dk har man lært at skelne mellem vinklimaskabe og vinkøleskabe og man deler gerne denne viden med andre interesserede.

Direktør Bo Otterstrøm siger "Begreberne vinkøleskabe og vinklimaskabe har længe været noget underligt noget for mig – for hvad er forskellen Vinkøleskabe kan man købe alle vegne, både hos almindelige forhandlere af hårde hvidevarer og hos mange forskellige vinhandlere." Han fortsætter "For ganske nylig blev jeg meget klogere på området, som jeg havde valgt at lære noget mere om. Vinkøleskabe er, som ordet siger det, køleskabe til vin! De behøver ikke at være særligt præcise i temperaturen og der er normalt ingen fugtighedsstyring med i billedet. Er man heldig, er skabene koldest forneden og varmere i toppen af skabet. Vinklimaskabe har en langt mere præcis temperaturstyring og de rigtigt gode vinklimaskabe har også regulering af luftfugtigheden, så den altid er forholdsvis høj på typisk 70–75% relativ luftfugtighed. En høj luftfugtighed sikrer bl.a. at propperne ikke tørrer ud."

Klubvin.dk er et af de danske firmaer der leverer de rigtige vinklimaskabe, og firmaet slår på tromme for en korrekt opbevaring af vin. Klubvin.dk’s vinklimaskabe hedder Amphora. De er kendetegnet ved at være meget præcise i temperaturen, der er to temperaturzoner som reguleres uafhængigt af hinanden, de er støjsvage og bruger ikke ret meget strøm. Amphora vinklimaskabene holder en høj luftfugtighed og så er de ikke mindst så flotte at se på, at man kan stille dem i stuen.
Bo Otterstrøm, der levende fortæller om opbevaring af vin under optimale forhold fortæller, at han er meget stolt over at klubvin.dk har fået lov at forhandle markedets måske bedste vinklimaskabe."

 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar