lørdag den 29. januar 2011

Rigtig suppe på rekordtid

Få gryden i kog. Varm basissuppen. Send dejlige dufte ud i hjemmet. Tilsæt de ingredienser der giver suppen, din helt egen smag. Og lad dem, der skal spise din suppe, blive i troen på at du har stået ved gryderne hele dagen.

Hos Mou laver man rigtig suppe og det kræver, at ingredienserne har simret i mindst otte timer for at koncentrere den gode smag. Resultatet er en basissuppe, som din mormor kunne lave den. Du tilsætter selv al den eksotiske kreativitet, du kan komme i tanke om. Sparer tiden og arbejdet der giver suppen den virkeligt gode smag. En sidegevinst er, at basissupperne ikke har mere end 2,5 % fedt.

Mous opskrifter er tilsat 40 års erfaring og de er nu samlet i en stor suppebog, der viser at supper mere end nogensinde rykker ind i et moderne hjem.

I den rigt illustrerede suppebog på 96 sider er der opskrifter på supper, der er godt hjulpet på vej af de tre nye basissupper: tomatsuppe med soltørrede tomater og mascarponeost, flødelegeret hønsekødsuppe og spinatsuppe smagt til med cremefraiche.
 

Læs mere her

tags: kreativ, Mou,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar