fredag den 14. januar 2011

Tabte 17 kg med 3-Step og vandt 5.000,- kr.

Birgit Filskov, har i mange år prøvet alverdens forskellige metoder for at genvinde den slanke figur, hun havde tidligere. De mange forskellige diæter blev afprøvet netop grundet stadigt stigende problemer med tøjets pasform, men naturligvis også grundet hendes eget velvære.

For Birgit var slankekurene dog ofte besværlige og næsten fuldstændig umulige at følge med pressede hverdage med arbejde, fritidsinteresser og almindeligt socialt samvær, og derfor opgav hun ofte, før den optimale effekt var kommet.

I de senere år har hun derfor ladet vægt være vægt og accepteret, at hendes figur ikke var som tidligere, og dette lige indtil dagen, hvor hendes datter havde klippet en annonce ud omkring 3–Step–kuren.

Denne slankekur, der var baseret på effekten ved syre–/baseregulering, og som samtidigt gav muligheden for at nyde godt af mad og glæde, skabte så megen interesse, at Birgit straks – sammen med familien – ville gå i gang med 3–Step. Til Birgits fornøjelse viste det sig at være absolut det bedste, hun havde gjort i lang tid, for selvom hun "syndede" – altså af og til spiste forkert, ja, så gik vægten i en retning, og dette var nedad! Slankekuren var utrolig nem at følge og blev hurtigt til hendes glæde.

Den hurtige reducering i vægt, som Birgit oplevede samtidigt med, at hun af og til "syndede", gav naturligvis arbejdskollegaer, venner og naboer grund til at frygte, at Birgit var blevet syg, for at være på slankekur og spise forkert kan ikke passe, så der kom adskillelige spørgsmål omkring hendes helbred, men hver gang blev disse spørgsmål hurtigt besvaret med 3–Step–diæten. Birgit blev hurtigt så glad for diæten og dennes effekt ved syre–/basereguleringen, at dette smittede af på hendes omgivelser. Arbejdskolleger, venner og bekendte, der mente, de havde lidt at skulle tabe, begyndte derfor at valfarte til Birgit for at høre, hvad de skulle gøre, og med håbet om stor succes for sine omgivelser fortalte Birgit vidt og bredt om 3–Step–kuren. Hvad Birgit dog ikke vidste var, at selskabet 3–Step havde interne konkurrencer, som betød, at når man anbefalede deres kur og metoder videre, så blev man registreret i de konkurrencer, firmaet har løbende. Det blev derfor et meget overraskende opkald, som Birgit modtog en sen aften for en uge siden, hvor firmaet meddelte Birgit, at hun var en af de personer, der var blevet valgt til at modtage et rejsegavekort på 5.000,– kr. sponseret af 3–Step–gruppen, der består af 40 selvstændige konsulenter i Danmark. Birgit glædede sig naturligvis over beskeden, men fattede stadigt ikke, at hendes glæde ved frivilligt at hjælpe sine omgivelser kunne bringe hende på en tiltrængt ferie sammen med hendes mand.

Syre–/basereguleringen har ud over vægttabet for Birgit – ligeledes bragt en forbedret velvære ved almindelige smerter i leddene på hendes mand, som dog i starten ikke troede på kuren, for hun havde jo prøvet så meget før, men han er i dag ligeledes taknemlig for valget.

Birgit modtager herunder rejsegavekortet af hendes vejleder fra 3–Step Lis Jensen (th.), der sammen med 3–Steps stifter Henning Klausen (tv.) overrakte gavekortet. Nærmere information om 3–Step ses på www.3–step.dk
 

Læs mere her

tags: Danmark, selvstændig, slank, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar