torsdag den 20. september 2012

Pussy trænger ind i Danmark!

Branson Juniors 100 % naturlige energidrik; Pussy Natural Energy, der længe har været et superhit i det internationale jetset miljø og i celebrity-kredse, er nu i gang med at blive lanceret på det danske marked.

Pussy er perfekt både, som en drik til morgenmaden, en erstatning for kaffen og som ingrediens i cocktails på en hot aften i byen. Målgruppen for den 100 % naturlige energidrik er de ungdommelige, kvalitetsbevidste forbrugere.

Pussy er et trendy, elegant og sundere livsstilsbrand, med én for energidrikke hidtil uset kvindelige appeal. Pussy signalerer friskhed, positiv energi og med en smag, der begejstrer fra første gang man prøver den , fortæller Kenneth Kretschmer, der har Pussy-agenturet i både Danmark, Sverige og Norge.

Den kendte britiske milliardær og Virgin-ejer Richard Bransons to børn, Holly og Sam Branson, trådte i 2011 ind som investorer, og i kølvandet kom en succesfuld global lancering i lande som USA og Rusland samt i det meste af Europa.

Pussy er et naturligt alternativ & adskiller sig markant i både navn, smag, design & kvalitet i forhold til de eksisterende produkter på markedet. Vi har en stærk tro at på at vi kan udvide den normale målgruppe for denne type produkter, netop fordi vi er markant anderledes & fordi Pussy kan bruges til meget mere end den gængse energidrik, siger Kenneth Kretschmer fra Pussy Energy Danmark.

På verdensplan er Pussy allerede en kæmpe succes, ikke mindst på grund af det kontroversielle og opsigtsvækkende navn, der fra dag 1 - får de fleste til at have en holdning til os.

Pussy er et navn, der skaber opmærksomhed. Men navnet gør det selvfølgelig ikke alene. Derfor gør vi også meget ud af, at fortælle omverdenen, at vi er en naturlig energidrik lavet af de bedste råvarer - Uden nogen form for kunstige tilsætningsstoffer , lyder det fra Kenneth Kretschmer.

Pussy er et miks af nøje udvalgte ingredienser, som friske vindruer fra Syditalien, tilsat saften fra pressede mexicanske limefrugter, et miks af urter og afrundet med passions- og kærlighedsfrugter. Sammensætningen giver en unik smag, som har gjort den til en sikker vinder både i detailhandlen og blandt bartendere. På natklubber lige fra Monaco til Los Angeles har førende bartendere skabt en række signaturdrinks, hvor Pussy eksempelvis blandes med ingefær, agurk, hyldeblomst, vodka eller champagne.

Vi har rigtigt store forventninger til Pussy, ikke mindst pga. vi allerede har mærket en betydelig interesse & er kommet godt fra start i Danmark.

Pussy sælges i dag hos udvalgte købmænd, samt i alle Shell-butikker i Danmark.

###

Vedhæftet finder du produktfotos af Pussy Energy og et billede af Pussy Energy grundlæggeren Jonnie Shearer med The Bransons.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2011, Sverige, Norge, Los Angeles, Europa, kunst, Rusland, råvarer, energi, Shell, natklub, investor, miljø, Richard Bransons, kaffe, frugt, livsstil, energidrik,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar