torsdag den 23. maj 2013

Arla holder madfest i Kgs. Have

Mad, musik og magi. Det bliver mantraet, når Arla i slutningen af august inviterer 10.000 store børn og unge til Arla Food Fest, Danmarks første madfest i Kongens Have i København.

Arla Food Fest bliver en magisk madfest, hvor store børn og unge - og deres venner, søskende og forældre - kan stifte bekendtskab med madkultur på en sjov og gakket måde. Der er madlavning i lange baner, skøre aktiviteter og musik på scenen, hvor navne som Shaka Loveless, Dúné, Barbara Moleko og 4-5 endnu ikke offentliggjorte navne kommer til at sætte fut i festen.

Arla Food Fest er vores måde at fejre danskernes madglæde på. Vi vil give store børn og unge mulighed for at afprøve deres madtalent, gå på opdagelse i spændende kulinariske universer og opleve magien ved at forvandle naturlige råvarer til lækre måltider. Målet er at give den næste generation en god oplevelse med mad, siger Kasper Ibsen Beck, der er kommunikationsdirektør i Arla Danmark.

Til kamp for gode madvaner
Med Arla Food Fest vil Danmarks største fødevarevirksomhed have de unge til at udforske og udfordre deres madvaner, forklarer Kasper Ibsen Beck:

Idéen bag Arla Food Fest er at gøre de unge nysgerrige på mad og råvarer ved at møde dem i øjenhøjde. Det er afgørende, at børnene oplever, at det er sjovt at beskæftige sig med mad, så de selv får lyst til at kaste sig ud i madlavning, nye retter og madvarer, siger han og fortsætter:

Danmark har verdens bedste kokke, verdens bedste restauranter og nogle af verdens bedste fødevarer. Men stadig færre børn laver mad derhjemme, og mange unge ved mindre og mindre om råvarer. Der er derfor brug for en indsats, hvis Danmark fortsat skal være et madland. Vi vil gerne gøre vores for den danske madkultur ved at vække madnysgerrigheden hos næste generation."

Billetsalget til Arla Food Fest skydes i gang tirsdag d. 21. maj 2013.

For yderligere info kontakt:

Kasper Ibsen Beck
kabec@arlafoods.com
+45 89 38 12 15

Arla Food Fest er en del af Copenhagen Cooking, en madfestival som finder sted for niende gang i august 2013. Målet med Copenhagen Cooking er at udbrede kendskabet til den nordiske madkultur fra produkt til måltid. Festivalen engagerer branchen til at skabe smagsoplevelser og søsætter nye begivenheder.

Læs mere her

tags: Danmark, København, direktør, restaurant, 2013, Arla, råvarer, virksomhed, kommunikation, madvane,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar