torsdag den 23. september 2010

Halv gris til netto pris

Det er nu et år siden at vi lukkede op for www.TeamAnnasminde.dk og vi har fået opbygget en god og trofast kundegruppe. VI har erfaret at der er stor efterspørgsel på råvarer i den rigtige kvalitet, og vi tilstræber derfor at drive en forretning hvor vores kunder kan få en kompromi løs vare, til en pris de kender fra supermarkederne.

Vi vil gerne pege på 3 stærke grunde til at handle hos os

1: Du går ikke på kompromi. Valget er taget

Vi har alle prøvet at stå ved køledisken og række ud efter den frosne færdig ret. Når du handler hos Annasminde er valget taget. Dine varer bliver sendt hjem til dig, og du ved at dine råvarer er den rigtige kvalitet, og at dyrene er behandlet godt.

2: Tid er penge

Det koster tid og frustration at skulle beslutte hvad aftenens middag skal stå på mens man står i supermarkedet. Ved at lave en aftale med os, modtager du fast kød og grøntsager så du slipper for at stresse gennem supermarekdet efter en lang arbejdsdag

3: Din og dyrenes sundhed er i centrum

Du behøver aldrig mere have dårlig samvittighed over at støtte de producenter der har dyr der har gået i et stort produktionsanlæg og er mishandlet under transport. Vores dyr har græsset frit på engen og med ganske kort transporttid til slagtehuset, hvor de får lov at stresse af før slagtning. Det giver en bedre smag, og en bedre samvittighed.

Vi håber at du lige som os, kan se det fornuftige at støtte op om dyre velfærd, få et velsmagende og lækkert produkt, spare tid , og alt sammen uden at det koster dig mere.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar