onsdag den 12. juni 2013

Danmarks bedste cocktailkreatør skal findes i Pumpehuset

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  
SENESTE NYT

Artikler
 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKERMEST BESØGTE BUTIKKERMINDST BESØGTE BUTIKKERTILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
Havana Club inviterer i denne uge til inciterende salsarytmer, international cocktail-konkurrence og en sprudlende cubansk markedsplads, hvor danskerne kan opleve smagen af Havana. Det sker når Pumpehuset i København slår dørene op for Mojito Embassy - med fri entré for alle.

Duften af mynte, smagen af cubanske cocktailkreationer og varme latinorytmer, der gør dig blød i knæene. Oplev Cuba i København, når Havana Club slår dørene op for Mojito Embassy en international oplevelse for cocktailelskere og livsnydere, der aldrig før er set på dansk grund.

Mojito Embassy er en hyldestfest til den originale cubanske Mojito. Festen foregår i Pumpehuset, der i dagene 13. 15. juni vil være omdannet til en regulær cubansk markedsplads med fri entré for alle.

Men inden festlighederne for alvor går i gang, danner Mojito Embassy onsdag d. 12. juni rammen om Havana Club Cocktail Grand Prix en af verdens mest prestigefyldte cocktailkonkurrencer for bartendere. Her vil otte af landets bedste og mest kreative bartendere give deres personlige fortolkninger af bl.a. den cubanske Mojito, når de dyster om en eftertragtet plads i den internationale finale i Havana på Cuba.

Lær at lave den perfekte Mojito

Derefter er det danskernes tur til at opleve smagen af Havana. Omgivet af limefrugter, frisk mynte
og funky rytmer kan gæsterne nemlig ikke bare smage den ægte cubanske Mojito, mixet af de
cubanske professionelle bartendere los cantineros, men også selv prøve kræfter med kreationen af den perfekte cocktail under kyndig vejledning. Der vil selvfølgelig blive spillet op til dans med cubanske rytmer leveret af livekunstnere, der garanterer at temperaturen stiger et par grader tættere på det cubanske klima.

Lørdag d. 15. juni kulminerer arrangementet i en ægte cubansk gadefest med helstegt pattegris, professionelle dansere, cubansk DJ og udendørs bar i området udenfor Pumpehuset.

Mulighederne er uanede. Hvad end du vil snuse, smage, lære mere eller blot have en anderledes oplevelse. Vi glæder os til at se dig! Følg med og læs mere på www.Facebook.com/havanaclubdanmark

Hvor og hvornår

Mojito Embassy i Pumpehuset
Hvor: Pumpehuset, København
Hvornår: Torsdag d. 13. juni kl. 18.00 01.00, fredag d. 14. juni kl. 16.00 02.00 og lørdag d.
15. juni kl. 18.00 02.00
Fri entré alle dage, Mojito wokshops og favorable barpriser

Læs mere her

tags: København, kunst, Facebook, Cuba, Havana, kreativ, konkurrence, markedsplads, pattegris, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar