lørdag den 24. januar 2015

Har du besøgt den bedst ratede københavnerrestaurant i 2014

Restaurant Krebsegaarden, der ligger godt gemt i Studiestræde, er den københavnske restaurant, der har været bedst til at holde gæsternes tilfredse i 2014. Det viser en ny opgørelse fra bookingsitet, DinnerBooking. København vrimler med gode, rigtig gode og fantastiske restauranter, og meget afhænger af, hvordan man vurderer dem. Hvis man lader gæsterne pege på deres foretrukne restaurant i 2014, falder valget tydeligt på Restaurant Krebsegaarden i Studiestræde.

Det viser en ny opgørelse fra bookingsitet DinnerBooking.com, der administrerer bookinger for omkring 475 restauranter og caféer – heriblandt 247 i Københavnsområdet. Opgørelsen, der er baseret på 204.170 besvarelser i 2014, viser, at Krebsegaarden i gennemsnit har fået 5,68 point ud af 6 af gæsterne, hvilket er den højeste score blandt alle københavnske restauranter. Krebsegaarden er efterfulgt af Studio, der har en gennemsnitlig pointscore på 5,57.

Mange stamgæster
Til trods for de tilfredse gæster er Restaurant Krebsegaarden ikke den restaurant, man hører mest om i medierne. Men det er heller ikke nødvendigt for den norske restaurant, fortæller medejeren Mats Wergeland:
- Vi har været mere eller mindre fuldt booket hver dag i sidste 1,5 år. Vi har rigtig mange stamgæster, som fortæller om os til andre, og det er jo den bedste reklame, man kan få.

Restauranten har en stor skare af stamgæster, og selvom mange kommer langvejsfra, lægger de gerne visit hos restauranten 2-4 gange om året:
- Vi har eksempelvis en familie fra Esbjerg, der besøger os fire gange om året, og det er næsten som et gensyn med familie, når de er her, fortæller Mats Wergeland.

At gæsterne er glade for Krebsegaarden skyldes ifølge Mats Wergeland selv, at de netop bydes velkommen på en mere familiær måde end hos andre restauranter:
- Vores sted er meget uprætentiøst, og et sted hvor man kan slappe af. Og Mange af vores gæster giver udtryk for, at det er noget, der vægter højt for dem, fortæller han.

Her er de bedst ratede københavnske restauranter i 2014:

1. Restaurant Krebsegaarden, København K
2. Studio, København K
3. Kong Hans Kælder, København K
4. Restaurant 56°, København K
5. Restaurant AOC, København K

DinnerBooking og gæstefeedback
DinnerBooking leverer bookingsystem til over 475 restauranter og caféer og håndterer næsten 10 mio. gæster om året. Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene med en karakter fra 1-6. Dette års opgørelse er baseret på i alt 204.170 besvarelser, og spørgeskemaet har en svarprocent på 38 %. I modsætning til andre brugeranmeldelser kan brugere kun anmelde en restaurant, hvis de har besøgt den.

For mere information kan kontaktes:
Partner ved DinnerBooking, Peter Thygesen: +45 32 55 50 48.
Medejer af Krebsegaarden, Mats Wergeland: +45 20 12 40 15

Læs mere her

tags: København, Esbjerg, restaurant, penge, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar