torsdag den 9. september 2010

Feinschmeckere eller ej, så er sommernes nye hotte drik ICETROPEZ

Jeg vil gerne præsentere jer for sommerens nye hotte sydfranske Rosé cocktail Icetropez, som er en kæmpe succes på hele den franske sydkyst, på IN steder som Nikki Beach, Club55, Bar du port osv.

Info om ICE TROPEZ.
Ice Tropez er en cocktail, som kom til live i Saint Tropez i Sydfrankrig. Denne mousserende vin cocktail, er rosévin blandet med en let smag af fersken og kulsyreholdigt vand.
En ny generation af forbrugere vil blive forført af flaskens moderne design og med indholdet af en forfriskende drik, med en fantastisk strejf af frugt smag for at pirre deres sanser.

Ice Tropez er blevet skabt af Grégoire Chaix, ejeren af Bar du Port, et af Saint Tropez mest trendy steder at være i havnen. Grégoire Chaix tætte samvær med det meget eksklusive publikum, fik ham til at føle et behov for en drink, der udviste den samme identitet og fine smag.
Den tiltalende flaske er designet af Christophe Pillet, der er kendt i Frankrig for hans tilhørsforhold til arkitekturen i hoteller som Hotel Sezz i `le XVI arrondissement de Paris, den nye Lacoste butik på Les Champs og naturligvis Le Bar du Port i havnen i Saint Tropez.

Ice Tropez er en del af Domaine Tropez - vins de Côtes de Provence som er kendt for deres gode vine og lækre design.
Ice Tropez 275ml = 6,5% For your pleasure we created a dream
www.ice-tropez.dk

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar