mandag den 27. december 2010

Guf til den økologiske lækkersult

Bad Request

Alle har brug for en snack ind imellem. Nogle er til det søde, andre er til det salte; og for os, der også er til det økologiske, er Madame Butterfly lige sagen: en ny, alternativ serie af øko–logiske nydelsesprodukter fra Food Solutions, der også står bag produktserien Organic Cooking. Også den er økologisk, ligesom de begge har en sommerfugl som kendingsmærke for at vise, at de tilhører samme familie, men har hver sin slægtslinie.

Nydelsesserien består ved introduktionen af tre produkter: nogle lækre sprøde kiks med cacao–crème og to slags knasende nødder, nemlig peanuts og macadamia–nødder. Men det er kun starten, produktserien vil blive udvidet efterhånden. Der vil formentlig blive tilføjet både kager og konfekture, ligesom der vil blive bagt af både spelt og fuldkorn. Blandt andet.

Sandwich Kiksene er sprøde og delikate og absolut tilfredsstillende for sødebehovet her og nu. De er lavet af hvedemel, sødet med honning, og lagt sammen to og to omkring en lækker cacao–crème. Kiksene er derfor særdeles praktiske på vandreturen, i bilen, og alle andre steder hvor det helst skal være lidt nemt og så er de i sandhed et nydelsesprodukt, for de smager fantastisk.

Peanuts kender vi alle, men Madame Butterfly’s peanuts er specielle derved, at de er økologiske og dermed blandt de første af sin art på det danske marked. De er ristede og saltede og indeholder alle de gode ting, der er i nødder. Heriblandt et højt proteinindhold.

Macadamia–nødder er mindre kendte herhjemme, men absolut et bekendtskab værd. Også Maca–damia–ødder er meget næringsrige, og fedtindholdet udgøres for størsteparten af flerumættede fedt–syrer. Det er således "sunde kalorier", hvis man kan sige det sådan.

Alle produkterne er som sagt økologisk dyrket og kvalitetskontrolleret, som det fælles EU–øko¬mærket også dokumenterer. Prøv dem, du vil ikke fortryde det!

Madame Butterfly produkterne kommer på hylderne i Kvickly og udvalgte SuperBrugsen–butikker fra uge 40.

Kontakt Kristian Lauridsen for billede materiale.
 

Læs mere her

tags: bilen, EU, SuperBrugsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar