fredag den 28. januar 2011

Kræsne kokke serverer nye grydeklare saucer

Bernaise og Creamy Pepper er blot to af de fem nye Gourmet Saucer fra OSCAR. Fremstillet af kraftfulde ben, friske grøntsager, udvalgte urter m.m.

OSCAR Gourmet Saucer er en nyhed, der ikke er til at komme uden om. I hvert fald ikke hvis man sætter pris på at servere et lækkert måltid for familien og vennerne, og gerne uden at give sig hen i mange timers fondkogning og alt for komplicerede opskrifter. Men det behøver man da heller ikke længere, for nu står der fem nye, færdige saucer klar til brug på hylden i supermarkedet. Alle fremstillet af firmaet OSCAR i Rønnede, som de fleste allerede kender fra de velsmagende bouilloner.

Uden tilsætningsmidler
Kræsne kokke har her fået frie hænder til at sammensætte saucerne med nye smagsoplevelser. Og typisk for OSCAR har man heller ikke her søgt den nemme genvej. I stedet har man valgt kraftfulde ben, friske grøntsager og krydderier til de vigtige bouilloner. Bouillonerne tilberedes i op til 30 timer for at frembringe den rigdom af smag, der er grundstenen i disse nye saucer. Saucerne tilberedes med kun de bedste råvarer som fløde, smør, æggeblomme og ægte fransk Rochefort ost. En gourmet sauce tager lang tid at lave, og det er mere end de fleste familier har tilovers hjemme i køkkenet. OSCAR er gået "back to basis" og har lavet saucer uden smagsforstærkere, konserveringsmidler og farvestoffer.

Bearnaise, Blue Cheese, Creamy Steak, Hollandaise og Creamy Pepper udgør de fem nye Gourmet Saucer. Fælles for dem er, at de er klar til brug – og giver de bedste madoplevelser og netop det ekstra løft, der både overrasker og huskes i lang, lang tid.

Billedtekster:
Bearnaise sauce sætter sin helt særlige og meget delikate smag på middagsretten. For eksempel Rosmarinpanneret rødtunge med pommes fritter, kogt bacon og tomatiseret bearnaise.

Creamy Pepper giver kendte retter som kronhjorte sauté med spidskål og skovsvampe en helt ny og overraskende oplevelse.
 

Læs mere her

tags: Holland, retten, råvarer, supermarked, krydderi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar