fredag den 24. december 2010

Vinelskerens rejsekammerat

BottleWise beskytter vinflaskerne mod hårdhændet transport under rejsen.

To polstrede, vandtætte og brudsikre flaskehylstre i kraftigt plastmateriale og en taske i slidstærk og stilfuld udførelse. BottleWise Duo er løsningen på problemet med at få et par gode flasker transporteret hjem fra ferien.

Enhver, der har pakket vin eller spiritus ind i håndklæder og lagt dem i kufferten, kender den bekymring der rumler i baghovedet under hele rejsen: Hvad nu hvis de går i stykker Ikke alene er indholdet tabt, men tøjet er sandsynligvis også ødelagt. Og flyselskabet erstatter intet.

James Dias oplevede selv den bekymring på en rejse fra Australien til USA, og satte sig for at finde en løsning på problemet. Han udviklede BottleWise, der siden lanceringen i 2007 har begejstret tusindvis af vininteresserede rejsende verden over. Flaskerne beskyttes nemt og effektivt, hvad enten rejsen foregår med fly, bus, tog eller bil.

To flasker pakkes i hvert sit aftagelige og polstrede beskyttelseshylster, der beskytter dem mod slag og stød. I hylsteret er vinen desuden forseglet af en indvendig pose med vandtætte lynlåse, så indholdet ikke flyder ud og ødelægger resten af bagagen, hvis uheldet mod forventning skulle være ude og flasken knuses.

Selve transporttasken, hvor de beskyttede flasker anbringes, er udført i kraftigt, eksklusivt materiale med skulderrem, der også gør den ideel til vinudflugter, picnics eller udendørs koncerter.

BottleWise Duo er den optimale løsning i så høj kvalitet, at producenten yder livsvarig garanti. Den enestående taske forhandles i Danmark af vintagekeeping.com.

 

Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2007, koncert, Australien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar