torsdag den 23. december 2010

Den gode vin findes på nettet

Danskerne bliver stadig mere kvalitetsbevidste, når det kommer til vin. Vi køber bedre vin end tidligere og går op i at opbevare og servere vinen, så smagen udfolder sig optimalt. På Klubvin.dk sparer man 10–30 procent på vin og vinudstyr og får personlig rådgivning med i købet.

Ved at købe vin på Internettet kan man skære op til en tredjedel af prisen og forkæle sig selv med en finere vin samtidig slipper man for selv at slæbe flaskerne hjem.

"De sidste år har vist en klar tendens til, at danskerne køber bedre og bedre vine. Det er ikke nogle bestemte vine, som er blevet mere populære, men inden for de forskellige typer vin vælger vi en højere kvalitet, end vi gjorde for blot tre år siden. Der er også kommet mere fokus på behandlingen af vinen eksempelvis at dekantere den korrekt i en flot karaffel og servere den ved den rigtige temperatur," fortæller vinhandler Bo Otterstrøm fra Klubvin.dk, som er blandt de førende, danske forhandlere af vin, vinskabe og vintilbehør på Internettet.

Gør god vin endnu bedre

Rødvinen smager nemlig meget bedre, når den ikke serveres ved almindelig stuetemperatur.
"For at få så mange smags– og duftindtryk frem som muligt er det faktisk nødvendigt at temperere den enkelte vin individuelt. Et vinkøleskab har derfor forskellige zoner, der kan indstilles hver for sig så man kan have en 6 grader kold hvidvin liggende parat sammen med en veltempereret rødvin på 18 grader," forklarer Bo Otterstrøm.

Den vin, der ikke skal drikkes lige nu, kan man opbevare forsvarligt på de stabile og flotte vinreoler fra Bordex. Reolerne kan produceres efter specifikke mål og fås hos Klubvin.dk fra 158 kroner så også her er der penge at spare ved at købe via nettet. Blandt det øvrige vinudstyr finder man vintermometre, vinduftsæt, dekanteringstragt, ekspres–vinkøler samt vinkarafler, proptrækkere mv.

Personlig service

Klubvin.dk har specialiseret sig i italienske og spanske vine, men har også vin fra Chile, Argentina, Sydafrika, Frankrig og Danmark.

"Vi har ikke de helt billige vine dem må man købe i supermarkedet. Vi koncentrerer os i stedet om kvalitetsvin til en god pris og sætter en ære i at finde den helt rigtige vin til den enkelte kunde eksempelvis en fuldfed, kraftig vin, der matcher julemaden perfekt," siger Bo Otterstrøm.

Flere kunder mailer opskrifter og menuer til Klubvin.dk, som så kommer med forslag til vine, der passer til maden og gør måltidet til en udsøgt helhedsoplevelse.

Om Klubvin.dk

Klubvin.dk er e–mærket og kontrolleres af e–handelsfonden, hvilket garanterer en tryg og etisk korrekt handel blandt andet er man sikret fuld returret på uåbnede flasker. Via sit brugervenlige website sælger Klubvin.dk vin, vinskabe, vinreoler og vintilbehør til både private og virksomheder. Eksempelvis kan personaleforeninger sikre medarbejderne gode vine til ekstra lave priser via en abonnementsordning hos Klubvin.dk.

Klubvin.dk åbnede i 2005 og har siden fordoblet sin omsætning år for år. Butikken drives af Bo Otterstrøm, som har beskæftiget sig professionelt med vin gennem mange år.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Sydafrika, Frankrig, omsætning, virksomhed, supermarked, penge, Argentina, Chile,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar