søndag den 16. januar 2011

Den store æggebog

Ægget er et af de mest fleksible råstoffer, som naturen har at byde på. Det kan steges, bages, blendes, koges ja, faktisk er der ikke den ting, som ægget ikke kan bruges til.

Overalt i verden indgår ægget i retter, og nogle steder har omeletterne en særlig national status. Tænk bare på den spanske Tortilia, en fransk Omelette Paysanne eller den italienske æggekage Frittata. Italienerne kan desuden byde på omeletrullen Arratolata, der både bruges som dessert og hovedret.

Den store Æggebog præsenterer æggeretter på nye overraskende måder med respekt for traditionen. Her er æggeretter til hverdag og fest. Giv festmiddagen et pift, og rund af med en lækker omelet. Selvom det ikke er det første, man tænker på som dessert, smager det fantastisk. Omeletten skaber et vidunderligt spil til det søde tilbehør og tilfører menuen en spændende afslutning på aftenen.

Bidragyderne er blandt vore fremmeste kokke, der alle ydmygt og fantasifuldt går til æggene.

Bogen indeholder 63 opskrifter som alle er illustreret med farvefotos. Hver opskrift er desuden forsynet med symboler, som beskriver sværhedsgraden, og hvor mange personer opskriften er beregnet til.

Anmeldereksemplar kan rekvireres hos undertegnede via mail kjn@kroghsforlag.dk eller direkte telefon 76 42 51 22

Den Store Æggebog
Af Francis Cardenau, Fabbio Mazzon, Nikolaj Kirk, Bo Jakobsen, Hans Beck Thomsen og Jan Hurtigkarl
sbn 413–6478–3, 158 sider,
kr. 249,00 ib.
 

Læs mere her

tags: Italien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar