mandag den 17. januar 2011

Sejlerliv Mad & Ferie

At sejle er at leve. Let omskrevet efter H.C. Andersen har mange sejlere dette slogan indprentet. Men sejlere lever ikke af saltvand alene. Hvad enten det er et solidt morgenmåltid inden dagens sejlads, frokost til søs eller god middag i havnen, så er forberedelserne og selve indtagelsen af maden en del af sejlsporten.

Bogen Sejlerliv Mad & Ferie slår hul i forestillingen om at der ikke kan laves god og spændende mad i et snævert skibspantry. God mad kan frembringes, hvor lysten til god mad er, selv om der er mange meter vand under kølen og kun meget lidt plads at udfolde sig på.

I bogen findes 58 opskrifter til de tre hovedmåltider, natmad til skipper, varme og kolde drikke samt snacks til hygge på dækket. Bogen indledes en række forslag og ideer til indkøb, forberedelser og udstyr.

Sejlerliv Mad & Ferie er krydret med anekdoter fra en erfaren sejlers logbog, som sammen med dejlige stemningsbilleder og fotos af mad giver lyst til sommerliv til søs.

Her lukkes der op for et moderne, sundt og lækkert sejlerkøkken, hvor alle kan være med store som små! Bogen tilbyder masser af gode ideer og fremgangsmåder, når der døgnet igennem skal laves mad under vanskelige forhold.

Anmeldereksemplarer kan rekvireres hos undertegnede pr mail kjn@kroghsforlag.dk eller telefon 76425122.

Sejlerliv mad & ferie
Af Susanne Engelstoft Rasmussen og Marianne Bjerre
Thaning & Appel
SBN 413–6477–5
125 sider
Kr. 229.–
Udkommer den 24. februar 2006

Udgivet i samarbejde med Dansk Sejlunion
 

Læs mere her

tags: 2006,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar