fredag den 21. januar 2011

Treliters vin er in - især udenfor

Tag vinen med ud: Det er blevet nemmere at skænke sig et godt glas vin til sommerens mange hyggelige stunder.

Flere og flere danskere har efterhånden opdaget, hvor praktisk og nemt det er, at købe vin i en 3–liters Bag–in–Box karton. Den er nem at transportere og nem at komme af med efter brug man smider bare den tomme Box i affaldssækken. Men den helt store fordel er, at du ikke længere behøver at åbne en hel flaske vin. Du kan nøjes med at skænke dig selv et enkelt glas. Og fordi vinen er i en lufttæt pose, kan den holde sig i op til to måneder og har ikke bismag af prop eller pap.

Den unikke trelitersbox betyder også. at du får meget vin for pengene: Mange vinhuse i de store vinlande tilbyder nu også gode kvalitetsvine på praktiske kartoner til en lavere pris end det tilsvarende antal flasker. Så det er ikke så underligt, at salget er steget eksplosivt.

Få styr på de gode dråber

Boxen er ideel til campingturen, picnic, grillaftner og alle de andre små og store fester som foråret og sommeren byder på både inde og ude. Dispenserens håndtag gør det let at tage både den og vinkartonen med overalt. Og som sagt kan man nemt skille sig af med emballagen efter brug og er fri for flasker, der skal på genbrugspladsen.

Hidtil har problemet med vinkartoner været, at de skal stå ud over en bordkant, når der skal tappes vin med det irriterende resultat, at man spilder på underskabe og gulvet. Det gør Plast Teams smarte vindispenser nu endeligt op med – i et enkelt design. Glasset placeres bare under dispenseren, når det skal fyldes, og en drypbakke opsamler spild. På den måde får du endnu mere for pengene og mere styr på de gode dråber.

Den nye vindispenser er i diskret sort slagkraftig plast og kan rengøres i opvaskemaskine. Vejl. pris ca. 80 kr. Få oplyst nærmeste forhandler hos Plast Team, tlf. 45 56 02 20.

Billedtekst:
Nem aftapning uden spild med den enkle vindispenser fra Plast Team. Gaveidee: Vindispenseren er i en pæn gaveæske, så den vil være en oplagt gaveidee.
 

Læs mere her

tags: penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar