søndag den 12. september 2010

Mød årets vinbonde på Hotel Ebeltoft Strand

Mød årets vinbonde på Vinfestivalen på Hotel Ebeltoft Strand!
Sven Moesgaard fra Skærsøgaard Vin, er den første danske vinproducent nogensinde, der er blevet kåret til årets vinbonde af det danske vinmagasin VINBLADET.

Nu kan alle få en smagsprøve på den danske vinproduktion på vinfestivalen som åbner officielt lørdag den 6. marts på det firestjernede Hotel Ebeltoft Strand.

På Hotel Ebeltoft Strand kan du også møde Mathias Meimberg, vinolog og vinmager, Woodhaven & Irony fra Napa Valley California, Temblay Chablis Poullau Volay Bourgogne, Quiet Chaceau Neuf Du Pape og Poot Las-Condes fra Chile, Elisabeths Rice og Frescobaldi fra Toscana i Italien blandt andre.

Vinfestivalen på Hotel Ebeltoft Strand er i år den 18. i rækken af succesfulde smagsoplevelser og vinøse dufte på Hotel Ebeltoft Strand.

Samtidig med smagsprøver af de fornemme vine, kan gæsterne fornøje sig med et sandt festfyrværkeri af kvalitetschokolader, formidable oste, lækre pølser og patéer samt tapenader i rigt mål.

Alt i alt er der lagt op til en oplevelsesrig vindag på Hotel Ebeltoft Strand, der afsluttes om aftenen med en 7 retters gourmetmiddag, dansemusik og hygge.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar