tirsdag den 7. september 2010

Nyt Tulip-spisested ved hovedvej 13

Tulip vil med forretning i Hjøllund lette adgangen til varieret fastfood i det midtjyske. Målgruppen er både lokalbefolkningen og de mange forbipasserende herunder chauffører, der også kan benytte bade- og toiletfaciliteterne.

Endnu et spisested er kommet til i rækken af de godt 250, der drives efter Tulips koncepter ved krydset mellem de stærkt trafikerede hovedveje A13 og A15 i Hjøllund, hvor tusindvis af person- og lastbiler hver dag passerer forbi. Ifølge Tulip Food Company (TFC) er baggrunden for at etablere den ny forretning, at de eksisterende spisemuligheder i området er begrænsede. Der har manglet et sted med varieret udbud af kvalitetsretter, siger adm. direktør Christian Petersen, TFC Fast Food A/S. Han fremhæver, at netop alsidighed og gode råvarer er kernen i virksomhedens butikskoncepter.

Vi ved, at lastvognschauffører og andre, der færdes på vejene, efterlyser et mere alsidigt spisekort, end det er reglen i dag. Derfor serverer vi ud over den traditionelle grillmad også sandwicher, salater, gryderetter og et bredt udvalg af traditionel dansk mad fx frikadeller, hakkebøf og kamsteg, forklarer direktøren.

Butikken rummer også bad- og toiletfaciliteter, og der forhandles slik, is og andre kioskvarer. Med en åbningstid fra kl. 8 til 20 alle dage er man klar til at servere alle tre hovedmåltider for sultne forbipasserende. Ud over et stort udvalg af frokost- og middagsretter har vi også morgenmad på programmet, understreger direktøren.

Et knudepunkt
Spisestedet er åbnet på Truckcenter Midtjyllands grund i Hjøllund, og dét er ikke nogen tilfældighed. Beliggenheden ud til vejen er ideel. Desuden er selve truckcentret et knudepunkt, som tiltrækker massevis af lastvogne hver dag, og åbningen af anlæg med OK Truck Diesel for nylig har yderligere øget tilstrømningen, siger Christian Petersen.

Også truckcentrets direktør, Kenneth Jensen, er tilfreds med etableringen. Vores ambition er at dække alle transportbranchens daglige servicebehov, og nu får vore kunder også mulighed for at spise et måltid god mad, proviantere eller tage et bad, mens deres lastvogne bliver repareret, vasket eller synet, siger direktøren. Han lægger stor vægt på den synergi, man kan skabe med en bred vifte af tilbud. Jo mere der er samlet ét sted, jo bedre kan chaufførerne udnytte deres tid. Det er væsentligt i en dagligdag, hvor der i stigende grad fokuseres på effektivitet.

Travlhed fra starten
Åbningen ledsages af en række gode introduktionstilbud. Med travlhed fra starten ser personalet frem til at byde både lokale, chauffører og alle andre velkommen, slutter Christian Petersen.

--

Fakta

TFC Fast Food A/S, der indgår i Tulip Food Company, er blandt Danmarks førende leverandører til udsalgssteder inden for fastfood, herunder cafeterier, pølsevogne, grill- og sandwichbarer samt pizzeriaer. Omkring 250 spisesteder i Danmark drives efter Tulips koncepter de fleste på franchisebasis. www.tulip.dk

Truckcenter Midtjylland A/S (tidl. Midtland Auto) har siden midten af firserne drevet forretning i Hjøllund ud til hovedvej A13. Centret er autoriseret DAF serviceværksted samt certificeret efter ISO 9001 og 14001. Man servicerer lastvogne, påhængskøretøjer og busser af alle mærker og står døgnet rundt til rådighed for udkald med service- eller blokvogn. Ud over mekanisk værksted tilbyder truckcentret bl.a. hydraulikservice, opbygning, syn, bilvask, tankrensning og OK Truck Diesel. www.truckcentermidtjylland.dk

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar