lørdag den 21. maj 2011

Ny fransk inspiration til det danske sommerkøkken

Denne sommer er der kommet to nye delikatesser til Danmark, lige til at lægge i picnickurven eller benytte som fransk gourmet avec til simple retter og råvarer. Anvend den kolde Béarnaise og Sauce Tartare på en lun grillaften og sæt franske smagsoplevelser på sommermenuen.

Bestseller-kogebogsforfatter Patrick Bachmann har udviklet spændende opskrifter med de to nye delikatesser. Se fotos, produktoplysninger, tips og opskrifter på Mailles inspirerende presse-site.

http://therevolt.dk/client/maille/

Maille Béarnaise ny accessory til picnickurven

Ta nye smagsoplevelser med i picnickurven og lad sommerens grillaftener nå helt nye højder med den nye kolde béarnaisesauce fra Maille. Den kolde béarnaisesauce, som mere bør betragtes som en dressing end en sauce, er lavet på en opskrift fra det traditionelle franske køkken. Saucen har et delikat præg af knust peber, som gør en stor forskel i smagsoplevelsen, og gør den ideel til en lækker sandwich, som dip til kyllingespyd eller som fransk pift til en dansk hakkebøf.

Maille Sauce Tartare - Fransk delikatesse til danske fisk og skaldyr

Det franske køkken har sat sit præg på denne nye, delikate Sauce Tartare fra Maille. Saucen bygger på en traditionel opskrift, som er tilsat et pift af rød skalotteløg. Resultatet er en lækker og unik smagsoplevelse. Saucen kommer i det klassiske Maille glas med låg, der gør det nemt at opgradere picnickurven eller frokostbordet med den nyeste gourmet sauce fra Frankrig. Maille Tartare er ideel til fisk og skaldyr eller som anderledes dip til friske artiskokker.

Læs mere her

tags: Danmark, Frankrig, råvarer, Bestseller, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar